2016 kpss

uzunbaskan61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Biliyorum biraz alakasız bi konu oldu farkındayım fakat madem biz bir aileyiz :))
Sınav için çok deli ders çalışıyorum öle böle değil:eyv
Hatta arabaya bile hasret kaldım desem yeridir :sinirli
Sınava girecek olan yada ciddi hazırlanan varmı onu merak ettim
Bu arada sınav başvuruları Mart 17-31 arasında yapılacak cümleten saygılar sevgiler :kahve

Torpille Memur aldıklarına şahit olduğum günden beri KPSS ye pek sıcak bakmıyorum açıkçası artık... Ama yinede bu sene gireceğim hiçte çalışmadım..

Torpille Memur aldıklarına şahit olduğum günden beri KPSS ye pek sıcak bakmıyorum açıkçası artık... Ama yinede bu sene gireceğim hiçte çalışmadım..
+1

bazı yerlere üye iseniz vede adamlarınız varsa bu iş çok basit ki şahit olduğum olay. eğer bunlar yoksa boşuna hayatın güzelliklerinden mahrum kalıyorsunuz

Kpss ile nasıl torpil oldu yav?

Sözleşmeli Personel alınınca mı oldu?

tapatalk yaz kızım

Kpss ile nasıl torpil oldu yav?

Sözleşmeli Personel alınınca mı oldu?

tapatalk yaz kızım
çözdüğün soruların %80-90 ı şans eseri sınavda çıkıyor işte ! ne yaparsın şans bu ya hehe

Kpss soruları mı?

tapatalk yaz kızım

Kpss soruları mı?

tapatalk yaz kızım

xxx bir kuruma memur alım ilanı verilir.. Biz gibi insanlar başvurur mülakat için para öder.. bölgeye alınacak memur zaten önceden bellidir... kpss puanına göre 5 10 kişi mülakata çağırılır.. mülakatta insanoğlunun bilemeyeceği saçma bir soru sorulur... her ne hikmetse xxx partidenmidir xxx in akrabasımıdır o kişi xxx kurumuna alınır...

Dipnot xxx kurumundaki mülakatı yapan şahısların facelerinden baktım hepside ilahiyat mezunu ....

Ben geçen yıl kpss'ye girmiştim. Okuduğum için sadece kendimi denedim. Bu yılda ekpss'ye başvuru yapmak kısmetmiş. Büyük gün ekpss için 24.04.2016 tarihinde.

Samsung A3 cihazımdan Tapatalk kullanarak gönderildi

Eşeğin kaç vites olduğunu sorduklarını duymuştum.

[emoji17] [emoji17] [emoji17]

tapatalk yaz kızım

Geri