2015 ve 2016 fiyat farki ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KPTPLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KPTPLT

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bayiilerde 2015 kadjar yaklaşik 7 bin tl ucuza veriyorlar. 2015 ile 2016 arasinda fark varmi ve esas sorum şu;

6000 / 7000 tl için 2016 almak akilli iş mi?

acil cevaplar için teşekkürler...

Ben 2016 alırdım.Bayiidekilerde 2016 ların kapı kapanışı bile farklı .En basitinden yazılım güncellemeleri bile yapılmış alacaksınız.

Ama 2015 için asıl konu şu hafta sonu izmir ermat bayiisinde 2 adet 2015 1.2 touch vardı.Bir aracın üretim zamanını anlamanın en kolay yolu lastiklerdir.Çünkü üretim tarihiyle lastik tarihi aynı oluyor.1315 gibi tarih vardı.Yani mart 2015 de üretilmiş(13.hafta 2015).Yani 1 yıldır duruyor yada avrupada kalanlardan mı başka birşey mi kafa karıştırıcı ?? Diğeri ise 0316 lastikli 2016 modeldi.2015 model Showroom da ne kadar kaldı kaç kişi indi bindi.Bunun yerine 2.el 2015 daha iyi hiç olmazsa inme binme sayısı daha azdır :)

Ben alacak olsam 2016 modeli ve enazından Icon donanımı seçerdim .İleride nasip olursa Kadjar 1.5dci icon paketsiz düz(EDC de olabilir) kırmızı düşünüyorum.

teşekkür ederim...güzel bir nokta yakalamışsınız..

Son düzenleme:
Bayiilerde 2015 kadjar yaklaşik 7 bin tl ucuza veriyorlar. 2015 ile 2016 arasinda fark varmi ve esas sorum şu;

6000 / 7000 tl için 2016 almak akilli iş mi?

acil cevaplar için teşekkürler...

Degisen bisey yok ikiside aynidir bence :) en uygunu hangisiyse onu alin,tabi karar sizin. agustostan beri bende keyifli bi arac pisman olmazsiniz.

teşekkürler

bazen donanım değişikliği olabilir. yanlış biliyor olabilir ama örneğin clio 2012 de katlanır aynı yoktu 2013 de geldi 2011 ilk çıkanlarında arka camlar manueldi sonrasında elektrikli oldu gibi. onun cevabını bulursanız ucuzunu alın. yazılım vs problemleri için her şikayet yazana, servise git yarım saatte garantiden hallediliyor cevabı geliyor. Yine cliodan örnek vereyim 2015 inde bile rüzgar sesi devam ediyor. Forumda konusu mevcut. yani bir araç ilk sene neyse öyle devam ediyor.
leon fr da 2014 de sunroof led far standart oldu.

Son düzenleme:
teşekkürler

Merhabalar. 15 gün önce 2008 model Citroen C4 1.6 HDi SX aracımla Çaycuma'da mandaya çarpma sonucu pert oldu. Acilen araca ihtiyacım olduğu için zaman ve bütçe önemliydi. Sıfır araçlar için çoğu yer 2 ay bekleme süresi verince ben de Kdz Ereğli Özerler Renault'dan 1.5 dci edc icon sedef beyaz tüm paketleri ile 2015 sıfır aldım. İlgili ve samimi firma çalışanları bu kararı vermemde etkili oldular aksesuarların çoğunu da aldım onlar için de hatrı sayılır indirim yaptılar. Haftaya cumartesi tahmini teslim deniyor. Bakalım hayırlısı inşallah hayırlısı ile kullanırız. Herkese keyifli kazasız belasız günler.

Merhabalar. 15 gün önce 2008 model Citroen C4 1.6 HDi SX aracımla Çaycuma'da mandaya çarpma sonucu pert oldu. Acilen araca ihtiyacım olduğu için zaman ve bütçe önemliydi. Sıfır araçlar için çoğu yer 2 ay bekleme süresi verince ben de Kdz Ereğli Özerler Renault'dan 1.5 dci edc icon sedef beyaz tüm paketleri ile 2015 sıfır aldım. İlgili ve samimi firma çalışanları bu kararı vermemde etkili oldular aksesuarların çoğunu da aldım onlar için de hatrı sayılır indirim yaptılar. Haftaya cumartesi tahmini teslim deniyor. Bakalım hayırlısı inşallah hayırlısı ile kullanırız. Herkese keyifli kazasız belasız günler.

Ben de Ereğlideyim. Acaba kaça aldınız Özerlerden sorması ayıp? Bana verdikleri fiyatlarla karşılaştıracağım da. Pek bi indirim yapmadılar çünkü bana ben de Oyak kampanyasına başvurdum teslimi bekliyorum.

Hayırlısı olsun 2015 mi alıyorsunuz siz de?

Geri