2015 megane hb arka koltuk havalandırma

coldseal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katılan bir megane cıyım.Arabam 2105 HB megane beyaz benzinli touch plus 110 bg.
Kalorifer sistemi ile ilgili bir sorum olacak benim.
Çift taraflı ısıtma soğutma sağlayan kalorifer sisteminde arka koltuklar için tüm fonksiyonları denemem rağmen arka koltukta bir ısıtma sağlayamadım.Yani arkada koltuklarda ortada bulunan mazgallardan hava gelmiyor.Acaba böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?
Yada ben mi yalnış bir şey yapıyorum bilemedim.
Yardımcı olabilecek bir arkadaş olur ise çok sevinirim.
Herkese mutlu günler dilerim.

havalandırmayı orta kısma alın. yani ayak ve cam değil. orta işareti varsa hava gelir. denemek amaçlı son kademede deneyin. arkadaki açma kapama ile oynayın. gelecektir.

Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katılan bir megane cıyım.Arabam 2105 HB megane beyaz benzinli touch plus 110 bg.
Kalorifer sistemi ile ilgili bir sorum olacak benim.
Çift taraflı ısıtma soğutma sağlayan kalorifer sisteminde arka koltuklar için tüm fonksiyonları denemem rağmen arka koltukta bir ısıtma sağlayamadım.Yani arkada koltuklarda ortada bulunan mazgallardan hava gelmiyor.Acaba böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?
Yada ben mi yalnış bir şey yapıyorum bilemedim.
Yardımcı olabilecek bir arkadaş olur ise çok sevinirim.
Herkese mutlu günler dilerim.

Öncelikle hoş geldin kardeşim. Arkadan hava alabilmek için hava ayarının göğüs sembolünde olması gerekiyor. Tam randuman alabilmek içinde ön tarafta ki üflemeleri kapatmalısın. O zaman üflediğini anlayabilirsin. Keyifli paylaşımlar.

herkese yardımları için çok teşekkür ederim.Önleri kapatıp göğüs sembolüne alınca arkaya hava geldi.
teşekkürler

Burası RFC her soruna bir yanıt mutlaka vardır.

Geri