2015 İcon

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hs3yN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hs3yN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Ara 2020
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar
Hayırlısıyla 2015 model 1.5 icon aldım.Aracın kendi üzerinde gelen media versiyonu 4.0.6 idi ben bunu 6.0.3'e yükselttim.Şimdi araç açılırken sol alt tarafta dboot dye bişey yazıyor.7.0.5 veya üstüne yükseltmek istiyorum fakat dosyayı atıp teype takınca medya dosyası bunulamadı uyarısı alıyorum.Teybi orjinal versiyonuna veya şu anki sürümün(6.0.3) üst veriyonuna yükseltebilirmiyiz.Forumda baktığım konularda bütün linkler ölü o yüzden bir sonuca varamadım.
 
Hocam senin aracın medianav orijinali 4.1.0 a kadar yükseliyor. Ben de zamanında 7.0.6 yaptım ama orjinal gibi olmuyor. Dboot yazmasının nedeni o ekran da gizli menü var. O yazı varken elinizi ekranın solundan sağına sürüklerseniz wince açılır. Medina üzerinde değişiklik yapmanızı sağlayan Windows penceresidir.
Çok kurcalamış, çok araştırmış biri olarak tavsiyem kurcalamamanızıdır. Çok şükür benim başıma birşey gelmedi ama gelen arkadaşlar var. Masraf açabilir.
 
Hocam teşekkür ederim cevabın için 4.1.0'dan daha üst sürüme yükseltemediğimiz için video oynatmada yapamıyoruz o zaman doğru mu?
 
Hocam teşekkür ederim cevabın için 4.1.0'dan daha üst sürüme yükseltemediğimiz için video oynatmada yapamıyoruz o zaman doğru mu?
Video oynatma skin yükleyerek yapılabiliyor versiyondan bağımsız. Ancak tavsiye etmiyorum. Her videoyu açmıyor. Öncelikle kalitesini düşürmeniz gerek. Yapan arkadaşlardan duyduğum çok fazla donma problemi olduğudur.
 
Geri
Üst