2015 Clio 1.2 icon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayşenur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayşenur

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar.adanada oturuyorum .araç alacam.2015 model clio 1.2 75 bg icon araç buldum beyaz renk.22000kmde ve araçta boya yok.sadece bir kapısında hafif çizik var.araç için 42000 liraya anlaştım.aracın fiyatı nasıl? vede forumu baya okudum cliolarda direksiyon alttakım vs kronik sorunlar varmış.2015 model olanlarındada varmı bu sorumlar.araç için yorumlarınızı ve yardımlarınızı rica edebilirmiyim.cevap ve deteğiniz için çok teşekkürler

Öncelikle kendinizi üye tanitim bölümünden tanitiniz lütfen.

yokmu fikri olan arkadaşlar

Araçla ilgili tüm bilgiler bu kategori içinde biraz vakit ayırıp inceleyebilirsiniz konuları böyle yeterli bilgiye sahip olabilirsiniz.
Kronik sorun var ama alt takımda çok fazla şikayet yok rüzgardan yalıtımdan şikayet oluyor onun dışında yakıtından herkes memnun donanım olarak da yeterli ve güven verici. 2014 de yoktu hemen hemen 2015 de düzeltilmiştir ki forumda 2015 için alt takım sorununa denk gelmedim pek .

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fiyat nasıl acaba

2015 model için fiyatı güzel pazarlıkla biraz daha düşürebilirseniz daha iyi olabilir. Kronik sorun biraz şans meselesi 2015 modellerde kronik sorun olarak sadece kelebek camından rüzgar sesi alma durumu var ancak B sınıfı araç için 100 km sonrası rüzgar alması gayet normal. Renault talisman bile 130 km de rüzgar sesi alıyorsa clio için 100-120 km civarı rüzgar sesi gayet normal.

ruzgar sesini normal ugultuyla karıştırmayın ama bildiginiz ısslık çalıyor. talismanda 120 de gelen ses o tipten bir sesse yazık olmuş

1.2 75 lik paket alma derim ben sana ben çok pişmanım mesela aldığıma 75'lik olduğu için çok güçsüz kalıyor araç eeee güçsüz olduğu için de içine motor sesi alıyor ki bu ses berbat bir ses özellikle uzun yolda çekilmez oluyor . İyi para veriyorsun bence o parayi clio ile değerlendirme benim fikrim tabi bu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Performans beklentiniz yoksa bu fiyata alabileceğiniz en iyi 2015 model araçlardan birisi...

Geri