2014 touch plus tavan mikrofonu yok🤔

Zafer Aras

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cümleten selam aleykum. Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar dilerim herkese. Aracım 2014 model. Touch plus paket olduğu söylendi bana alırken. Hemen hemen tüm özellikler de mevcut. Ancak araçta mikrofon yok malesef. Tavan mikrofonu yerinde sadece aydınlatma ışıkları var. Ama telefona bağlanma özelliği mevcut. Gelen aramalar ekranda görünüyor. Ancak ses gitmiyor. Acaba başka bi yerde mikrafon olabilir mi yoksa benim ayrıca monte etmem mi gerekiyor.teşekkür ederim

Bence senin aracın eğer orjinal yamir filan görmediysr fabrikadan üretimde unutuldu. Bende 2015 touch aracım var mikrafon mevcut aktif olarak kullanıyorum. Fişleri soketleri duruyordur bence parça numarasından yada çıkma bir mikrafon bulursn olur fişi takar kullanırsın gibi geliyor. Yabi forumdaki uzman kişiler daha iyi bilirler bu konuyu

Bence senin aracın eğer orjinal yamir filan görmediysr fabrikadan üretimde unutuldu. Bende 2015 touch aracım var mikrafon mevcut aktif olarak kullanıyorum. Fişleri soketleri duruyordur bence parça numarasından yada çıkma bir mikrafon bulursn olur fişi takar kullanırsın gibi geliyor. Yabi forumdaki uzman kişiler daha iyi bilirler bu konuyu

İlgin için teşekkür ederim Mert kardeşim. Arabam ağır hasar kayıtlı. Ama hasarın ve kazasının hepsi arka taraftan yapılmış. Bu araç orijinalinde mikrofonsuz üretilmiş gibi geldi bana. Çünkü mikrofon takacak yeri bile yok malesef. Tavanda sadece aydınlatma ışıkları var:(

İlgin için teşekkür ederim Mert kardeşim. Arabam ağır hasar kayıtlı. Ama hasarın ve kazasının hepsi arka taraftan yapılmış. Bu araç orijinalinde mikrofonsuz üretilmiş gibi geldi bana. Çünkü mikrofon takacak yeri bile yok malesef. Tavanda sadece aydınlatma ışıkları var:(

Bence aracın kazadsn dolayı tavan döşemesini de değiştirdilerse olmaz lambanın orayı söküp bak elbet fişi vardır yeri yoksa bile vardır

Bence aracın kazadsn dolayı tavan döşemesini de değiştirdilerse olmaz lambanın orayı söküp bak elbet fişi vardır yeri yoksa bile vardır

Aynen. Bir bakayım açmayı deneyeyim dediğin gibi olmazsa. Teşekkür ederim sağolasın

Olması lazım, öndeki aydınlatmanın hemen gerisinde yuvarlak bir şey. Ağır hasarlı dediniz ya belki takmayı unuttular.

Olması lazım, öndeki aydınlatmanın hemen gerisinde yuvarlak bir şey. Ağır hasarlı dediniz ya belki takmayı unuttular.

Herhalde öyle oldu ali kardeş bence de. Çünkü diğer modellere bakıyorum yani benim arabayla aynı model ve paketlere hepsinde var. Dediğiniz gibi lambanın yanında yuvarlak bir aparat. Ama benim arabada o aparatın yeri bile yok sadece lambalar var.

Oto elektrikçiye gösterdim aracı. Sizin de dediğiniz gibi kazadan sonra bunu tamir eden arkadaş takmamış mikrofonu. Hatta tavan döşemesi sanırım maliyet az olsun diye boş paketinki takılmış. Döşemenin altında mikrofon kablolarının kesildiğini gördük. Büyük ihtimalle mikrofonu da kendileri aldı. Şimdi size sorum şu. Bu kesik mikrofon kablosuna bir mikrofon taksam işime yarar mı?

Geri