2014 model megane 3 sport tourer almayı düşünüyorum.

gezegen_84

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar.

2014 model megane 3 sport tourer almayı düşünüyorum. Değerli görüş ve önerilerinizi alabilirmiyim. kime sorsam yok edc şanzumanı sıkıntı yaratır. piyasası yok, konfor yok vs vs vs,

Kimsenin lafina bakma bence. Almak istiyosn al. Alacagin her aracin bir kusuru olacaktır. Şimdiden hayirli olsun

içimi rahatlattınız teşekkür ederim. artık burdayız inşş.

ben coupe sahibiyim ama ispanya fabrikasında üretildiğini biliyorum ve işçilik seviyesi üst düzeyde 20bin km de ki clio4 80 bin deki meg3 coupedan daha yıpranmış gibiydi öyle söyleyebilirim. Alabildiğiniz kadar yüksek donanım tercih etmenizde fayda var. dizel motorlar efsane ama 1.6dci daha da teknolojik motor.Tavsiye edebilirim kısacası

Arkadaşım için rahat olsun. Bilmeyenler sadece buuk atar arabaya. Bende 2012 var en full olani edc sanzuman cok ama cok memnunum.

Bende sıfır aldım araç daha 3000 km dizel edc çok memnum probleö yok hondadan gelen birisi olarak memnunum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sport tourer biraz daha hastası aranabilcek bi araba bana göre. araç çok güzel ama satarken satılabilir mi herhangi bi durumda bunu da araştırın derim.

Değerli görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Megane 3 sw 1.6dci sw tavsiye ederim yeni nesil motor rakipsiz, araç megane hb lere göre bariz daha geniş, cam tavanda varsa değme keyfine

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri