2014 dizel fluence ekranda enjeksiyonu kontrol ettirin uyarisi ve anahtar işareti

Trabzonotorental61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracim 145.000 km.de ilk önce anahtar işaretiyle beraber enjeksiyon kontrol ettirin uyarisi çikti daha sonra söndü snra km.ler sonra motor ariza lambasiyla beraber yanmaya başladi,ama araba gidiyor sorun yok şimdilik...acaba enjektörlerdemi sorun var,mazot filtremi bayağidir değişmedim belki 30-40.000 olmuştur ondanda yapar mi ?acilll yardimmmm

Bu konuda net bilgim yok fakat yardımcı olabilir diye söylüyorum mazot filtresiyle alakalı ekranda mazot filtresi suyunu alınız yazısı çıkabilir ama tabiki denemekte fayda var o kadar km de değişmek işe yarar bir durum belki olabilir, en azından değişip deneyin olmazsada değişmiş olursunuz. Çözümü kolayca çok masrafa girmeden bulursunuz inşallah, iyi günler.

Arkadaşlar Bu Sorun tamamen DPF nin tam değil ama biraz dolmasından kaynaklı hem enjeksiyon kontrol ettirin hemde egzoz emisyon uyarısını verdi,Tunap Marka 150 tl.lik dpf temizleyici ile sorunu halletim.eğer bir daha tıkanırsa bu sefer dpf sökülüp içi temizlenecek dendi...

Geri