2014 clio turbo gt line yakit tüketimi

hsnsrhn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,Sinop'ta yaşıyorum küçük ama bol dik yokuşlu bir il haziran ayında gt line tercih ettim,fakat yakıt tüketimini anlayamıyorum.okadar çabaladım ş.içi ortalamam 9lt altına düşüremedim,sorun bendemi ?1.2 edc 120 otomatik kullanan arkadaşlar tavsiyeniz ve tecrübeleriniz lütfen,yokuş faktörü eminim vardır ama 9lt gerçekten çok fazla değilmi ?sizlerin ortalaması nedir acaba ? ve lpg hakkında bilgisi olan varmı ?

LPG 4000₺ civarında. Yani var fakat külfetli. Ayrıca aracın yeni ise o değer normal. Konuyla ilgili çok başlık var, oralarda görebilirsin. Özellikle kalkışlarda yüklenmeden kullanırsan, uzun yolda 110 u mümkün olduğunca geçmeden, şehir içi de çok kısa mesafe kullanmadan 7 ye düşürebilirsin.

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4000 tl fazla çok fazla hemde kemdini amorti edermi çok zor.ayağımın altında yumurta var gibi kullanmaya başladım fakat pek başarılı değilim 110 u geçmiyorum araç 80binde daha öncede otomatik kullandım ama benzinli değildi inşallah dediğiniz olur ilerleyen zamanda yoksa ya o beni çıldırtacak yada satmak zorunda kalacağım.

7.5 lara falan inerse başarı sayılır bence sürekli şehir içi dik yokuşlu bir yer için.

4000 tl fazla çok fazla hemde kemdini amorti edermi çok zor.ayağımın altında yumurta var gibi kullanmaya başladım fakat pek başarılı değilim 110 u geçmiyorum araç 80binde daha öncede otomatik kullandım ama benzinli değildi inşallah dediğiniz olur ilerleyen zamanda yoksa ya o beni çıldırtacak yada satmak zorunda kalacağım.
80000 olan bir araçta sizin kullanım tarzınız ve aracın bakımlı olması önemli. Tabi en önemlisi sizin kullanım tarzınız. Dediğim gibi, yumuşak kullanım önemli. Kalkışlar da önemli. Ayrıca (örnek olarak) sokağınızın başındaki markete gitmek için de arabayı kullanmamak da önemli tabi. Ayrıca ECO Mode da açık olursa daha iyi olur.

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri