2014 Clio 4 Direksiyon Arızası

LooF

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2014 1.5 dci 143 bin km'de ikinci el bir araç aldım 25 gün önce.Araç 25 günde 4 defa seyir halinde direksiyon kitleyip hemen ardından stop lambası yanıyor ve ekranda direksiyon arızası veriyor.5-10 saniye sürüyor toplamda sonra düzeliyor.Sorunun neyden kaynaklandığını bilen birileri varmıdır aranızda arkadaşlar yardım istiyorum.

Direksiyon hatasını izlemek için >
https://www.youtube.com/watch?v=gW60WrqT7TQ

konu up

Renault araçta basima gelmedi ama fiat dobloda seyir halinde iken direksiyon kilitlenmis ve araç tamamen durana kadar da acilmamisti hatta stop edip tekrar calistirinca acilip tekrar kilitlenmisti ki olay servise 100 mt mesafede gerceklesti. Ben düşük hizla ilerliyordum o esnada. Servise aldık ve bana soylenen direksiyon sistemi ile alakali ne varsa degisti seklindeydi. Umarım sizinki bu kadar büyük bir sorun degildi. Benim olay garanti uzerinden yapilmisti. Sizin garantiniz varsa hiç beklemeden servise basvurup işlem yaptirin.

Hızlı yanıt alabilmek için “alıntı” yaparak cevaplayınız.
İmessage : tanseler@me.com

Önemli bir sorun. Sorunun kaynağı yüksek ihtimal ile Servotronik motorundan ya da beyininden kaynaklanıyor. Maliyeti ucuz olmayan şeyler, umarım garantiniz vardır.. Geçmiş olsun.

Geri