2013 Symbol hoparlör hk. yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih81

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2013 1.2 sembol aracımın hoparlörleri sesi açınca cızırtılı çıkıyor, hoparlörleri değiştirmek istiyorum, ama araçtaki hoparlör kaç watt olduğunu bilmiyorum, bu konuda bilgisi olan var mı, teyp kaç watt ı kaldırır şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar 2013 1.2 sembol aracımın hoparlörleri sesi açınca cızırtılı çıkıyor, hoparlörleri değiştirmek istiyorum, ama araçtaki hoparlör kaç watt olduğunu bilmiyorum, bu konuda bilgisi olan var mı, teyp kaç watt ı kaldırır şimdiden teşekkürler
merhaba kaç watt olduğunun önemi yok sökebilirsen sök kaç cm lik ona göre al hatta bazı araçlarda orjinal kücük olur ama yerine daha büyük hoporlör motajı için uygundur. elekronikçiye gidip yıptırırsan daha iyi olur normal bir elekrikçi bile söker sende hoporlörü temin edersin takar. ses sistemi satan ve montaj yapan yerler daha pahalıya yapar işini

Benim amacım aractakinin watını bilirsem, alacağım hoparlörleri ona göre seçerim. Seçerken çapı dikkat edecem.

Benim amacım aractakinin watını bilirsem, alacağım hoparlörleri ona göre seçerim. Seçerken çapı dikkat edecem.
en iyi secenek servisi arayıp elekrikçi ustayla görüşmek devamlı gördüğü birşey veya söküp bakıcan

Adamlar hoparlör kapağını komple kapı döşemesini dökmeden acamayacak şekilde yapmışlar, ama dediğin gibi en iyisi servisten bilgi almak

Geri