2013 model clio

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recopi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Recopi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba
Biz 900cc kırmızı icon donanımlı clio 4 almayı planlıyoruz Eskişehirde 2013 model kalmamış stoklarda başka yerlerde bulabilirmiyiz?yardımcı olabilirmisiniz?

renaultun sitesine girin tüm bayilerin numarası bulun oradan tek tek arayın.. biraz zahmetli olacak galiba.. yada renault çağrı merkezini arayıp yardımcı olabilir misiniz diye sorun?

Bayiye gidip almak istediğiniz modeli söylediğinizde de onlarda diğer bayilerle irtibat kurup hangi ilde istediğiniz aracın olduğunu söyleyebiliyor ve eğer almak istersenizde o bayiden nakliye ücretini ödemek şartıyla getirtebiliyorlar ...

Öncelikle İşiniz zor bu yüzden kolay gelsin diyerek başlamak istiyorum.

Şubat ayı içersinde aynı telaş bende de vardı. İstanbulda taranmadık bayi bırakmamıştık. Forumdan Mustafa abiden bile yardım istemiştim bulabilir miyiz diye.

Beyaz renk 900cc arıyordum bende. Tüm bayiler 1.2 75bg satmaya çalışıyordu bana. Renault müşteri hizmetleri bayilerin elindeki stoğu söylemiyor. Tüm bayileri tek tek aramanız gerekiyor. Bende bir tanıdık aracılığıyla bulmuştum beyaz renk 900cc. Fakat şu aylarda 2013 model araç bulmanız pekte kolay değil. 2014 ün fiyatlarıda gördüğüm kadarıyla 49bin tl 900cc için.

Herkese yardımları için teşekkür edirim.

2013 model araç bulman hemen hemen imkansız bir şey kardeşim...

Elini cabuk tutman konusunda hemfikirim cunki bayiler faturalandirip fit hale getirirler 2013 araclari sonra filo alimlarinda vs o faturasi kesilmis aracida arada kaynatirlar. fit arac bulursan kacirma al ama guncel kampyalardan renault un faizsiz kredi kampanyasi gibi kampanyalardan yararlanamazsin kredi kullanicaksan kendin hallediceksin. Balikesir de ki bakir kahve 900 cc turbo icon araci ben alacaktim sonra dizel almaya karar verince kaldi. Kolay gelsin diyorum

Geri