2013 Clio Media Nav

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ucanari34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ucanari34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba dostlar 2013 clio icon aracımda media nav güncelledim son sürüm 4.1 olarak güncellendi bu sürümün üzerine çıkılabiliyor mu bu konuda bir bilgi bulamadım bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim .

daha üzerine çıkamazsın resmi olarak son sürüm 4.1.0.ama resmi olamayan 7.05 md sürümü var.onuda yükledinmi hem dönüşü zor hemde cihazın arıza yapması çok büyük ihtimal

daha üzerine çıkamazsın resmi olarak son sürüm 4.1.0.ama resmi olamayan 7.05 md sürümü var.onuda yükledinmi hem dönüşü zor hemde cihazın arıza yapması çok büyük ihtimal

7.05md yaptım ve geri döndüm. Hiç gerek yok. Şuan 4.1.0 kullanıyorum. 7.05md'de yazı gölgeleri gibi bazı görsel problemler var. Onun dışında sorun yok.

Bende de aynı sorun var, 4.1.0 a güncelledim (resmi olan) sonrası için cesaret edemedim, bozulabilir diye yorumlar yazdığı için.

Bende bluetooth üzerinden müzik açtığımda takılmalar oluyor sizde de aynı problem var mı ?

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ? Biraz araştırma sonucunda 6.0.3 md veya 7.0.5 md sürümlerinde bu takılmanın olmadığını öğrendim ama dosya bulamıyorum elinde olan varsa paylaşabilir mi ?

Geri