iyi akşamlar arkadaşlar aracım 2013 model clio 4 0.9 tce 4. bakımı geldi km olarak dolmadı ama yıl olarak doldu aracım 43000 kmde garantisi bitti dışarıda yaptıracağım 0.9 tce aracı olan arkadaşlar 4. bakımda neler değişiyor my renault programından baktım; yağ filteresi, hava filtresi, polen filtresi,yakıt filtresi, motor yağı, motor soğutma sıvısı ve aksesuar seti diyor bunlar doğrumu ?
2- bunları dışarıda yapan arkadaş var mı kaça yaptırdınız ?
3- bunların içinde şunu yapmasanda olur dediğiniz parça var mı ?
4- bujileri de değiştirmeyi düşünüyorum aracımda lpg var 3 yıldır biraz araştırdım boschun lpgli araçlar için ürettiği buji çeşidi varmış bosch platinum iridium çift platin tek tirnak buji diye bunlardan mı taktırayım yoksa orjinal mi olsun yine ?
5- aksesuar seti sordum çok pahalı söküp kontrol edip değiştirilmesi gereken rulman ve kayışı mı değiştireyim komple çok pahalı 400 tl
2- bunları dışarıda yapan arkadaş var mı kaça yaptırdınız ?
3- bunların içinde şunu yapmasanda olur dediğiniz parça var mı ?
4- bujileri de değiştirmeyi düşünüyorum aracımda lpg var 3 yıldır biraz araştırdım boschun lpgli araçlar için ürettiği buji çeşidi varmış bosch platinum iridium çift platin tek tirnak buji diye bunlardan mı taktırayım yoksa orjinal mi olsun yine ?
5- aksesuar seti sordum çok pahalı söküp kontrol edip değiştirilmesi gereken rulman ve kayışı mı değiştireyim komple çok pahalı 400 tl