2012 Model Megane 3 debriyaji ve sis farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sırın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sırın

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba

Değerli Üyeler aranızda yeniyim 2012 model 43.000 km de megan 3 araç aldım sizden iki soruda deneyım ve bilgilerinizi rica ediyorum

Aracımın debriyajı çok yukarıda kavrıyor servis normaldir diyor hidrolik olduğu için

Aracımın sis farları yok sonradan taktırabilirmiyim yapan bir yer biliyormusunuz

Bende de fluence var ilk etapta rampalarda alismak zor oldu.. yukarda kavramasi cok normal..

Sis farini disarida 100-200 liraya halledersiniz kol almaniza da gerek yok arka sislere baglar onlarla calistirirsiniz.. yer olarak bilmiyorum bilen arkadaslar sehrinizi soylerseniz size yardimci olabilirler :)

Araciniz hayirli olsun Allah gorunur gorunmez.kazadan beladan korusun.. :)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Yeni renault kullanıcıları hep bu sorunu yaşar clio olsun megane olsun diğer modeller olsun. Alışana kadar günde 4-5 kez stop ederler. Mekanik debriyaj sistemi olduğu için öyle bir durum var alışmalısınız zamanla

Aracınız hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Renoların debriyaj sistemi hep aynıdır. Yukarıda kavrar ve ayarlanamaz. Sis farlarını da yukarıda Baki kardeşimin bahsettiği gibi yaptırabilirsin. Keyifli paylaşımlar.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin İnşallah,bende 2012 megane 3 extreme aracımı yeni aldım,ilk bindiğimde yadırgamıştım ancak araştırdığımda yukarıda kavradığını öğrendim, şimdi alıştım sizde zamanla alışırsınız.

Değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Geri