2012 110 bg dizel otomatik rampa kalkışı sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasin43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasin43

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrblar yeni bir fluence kullanıcısıyım. aracım 110 bg 2012 edc otomatik fluence. Araç çok dik rampalarda tuhaf bir ses çıkarıyor sanki normal düz yolda kalkışından farklı sanki araç vites atmakta kararsılık mı yaşıyor anlamadım. acaba bu normalmidir arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için tşkler

Yakıt hortumundan geldiğini söylüyorlar, çözümü de yok gibi bir şey, hortum değişse bile ses devam ediyor...

çok dik yokuşta antipatinaj sisteminden kaynaklı bi ses olabilir mi?? araba gazı kesiyo filan garip garip sesler geliyo arabadan..

e yani böyle gelecek ses devamlı başka sorunlara yol açmaz mı

aynen garip bir ses yani tekleme de yapmıyor ama neden yaptığını çözemiyorum araç hızını alınca bu ses kesiliyor ama

belki de normaldir diye de düşünüyorum ama sebebini merak ettim açıkcası

aracı bugün tekrar denedim 2. vitesten 3e geçerken yapıyor sanki gücü yetmiyor gibi aracın rampada çekişe

Bir de araç D ' de ise 1.vitesten ikiye atınca aracın bayılmaması için zorlaman lazım o yüzden 2.vitese geçmekte de kararsız kalıyor olabilir düz yolda ise 2 den 1 geçerken o kararsızlığı yaşıyor benim araç sorunu öğrenirsen bizleride bilgilendirirsen sevinirim yasin kardeşim

memnuniyetle tabiki zaten c.tesi servise göstereceğim ama malesef bulunduğum ildeki servisin durumu pek iç açıcı değil açıkcası:)

arkadaşlar ses şanzumandanmış 15000 tl talep ediyor servis:)

Geri