2011 yeni kasa kangoo!

CarpeDiem1907

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar,

2011 model yeni kasa kangoonun stepnesini düşürmek ve lastiğini değiştirebilmek için anahtarını nereden bulabilirim? Araçta yok yada yerini bulamadım. Bilgisi olan lütfen yardım etsin.

Arkada bagajda sağda bir ve var ustu çizgili bakınca görürsünüz orada olması gerek

Teşekkür ederim. Söylediğiniz bölüme baktım yalnızca kriko var. servise gitmiştim motor kaputunun içerisinde olur dedi her yere baktım ama yok. Dışardan yenisini alayım dedim o da yok. Bu aracın bu kadar küçük bir konuda böylesine problem yaratacağını düşünmemiştim.

Bagajda sağ tarafta kapağın arkasında ki Kriko avadanlığının içinde onun anahtarı, bijon anahtarıyla açıyorsun somunu ve lastik yere yaklaşıyor daha sonra kancasından kurtarıp lastiği yere indiriyorsun hepsi bu...

Bagajda sağ tarafta kapağın arkasında ki Kriko avadanlığının içinde onun anahtarı, bijon anahtarıyla açıyorsun somunu ve lastik yere yaklaşıyor daha sonra kancasından kurtarıp lastiği yere indiriyorsun hepsi bu...

Teşekkür ederim. Söylediğiniz yerleri tekrar kontrol ederek buraya sonucu yazacağım. Fakat anahtar araçta yoksa nereden temin edebilirim? Antalya 'da bulamadım.

Teşekkür ederim. Söylediğiniz yerleri tekrar kontrol ederek buraya sonucu yazacağım. Fakat anahtar araçta yoksa nereden temin edebilirim? Antalya 'da bulamadım.

Kriko varsa anahtar vardır abi eğer kullanmadiysan hele kesin vardır krikonun içindeki bijon anahtarıyla.aciyosun diye biliyorum bide

Kriko varsa anahtar vardır abi eğer kullanmadiysan hele kesin vardır krikonun içindeki bijon anahtarıyla.aciyosun diye biliyorum bide

aracı alalı 10 gün oldu fazla bilgim yok maalesef :) Söyledikleriniz doğrultusunda tekrar kontrol edeceğim. Çok teşekkür ederim.

Kesin vardır, motor bölmesine bak diyen servis görevlisine de saygılarımı iletirsin.... :)

Kesin vardır, motor bölmesine bak diyen servis görevlisine de saygılarımı iletirsin.... :)

Mustafa abi önceki aracım 2004 Kango idi. Kullanmak nasip olmadı ama arka tarafta yoktu. Kaputun altında bijon anahtarının olduğunu gördüm :) Orda sabitlenmişti.

Geri