2011 Model Renault Fluence'e 2015 Model Arka Far Takma

mehmedfluence

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar

2011 model fluence im var. 2015 modellerdeki yeni arka ledli stoplardan takmak istiyorum. servis 600 tl fiyat verdi. istanbulda bildiğiniz orjinal yedek parça satan bir yer var mı? şimdi üzerindeki farları verip üzerine yeni farlardan almak istiyorum.

Yetkili servis eğer 600tl fiyat verdiyse gerçekten iyi fiyat vermiş.Ankara'da sis farının tekini değiştirmeye 400 tl istiyorlar.

Ben de katılıyorum.Stoplar orijinal ise bence de fiyat güzel.

Montajı basittir, bence internetten çıkmacılardan bulup sende yapabilirsin montajını.

Valla açık konuşmak gerekirse hiç çıkmayla uğraşma gerçekten çok güzel bir fiyat vermişler.Eğer fiyata montajda dahilse tadından yenmez.

En iyisi servise taktırmak.

Montajı iki vida zaten de çifti 600 lira ise toptan alalım bence. Bir çoğumuz değiştirir :)

600 tl çok güzel bir fiyat.Ankara'da tekine 600'un üstünde fiyat söylerler.

600 tl ye öyle bir sey yapana kadar sıfır ici bos olanlardan alıp arka stop ve far yapan kisiler var gayetde guzel is cikartiyorlar ben ce onlarla bi görüş derim youtube da FAR tasarım merkezi diye arattiriniz. Neler yaptıklarını görebilirsiniz daha güzelleri var iken limitli birsekilde tikanmayin derim

Üstat 2-3 hafta önce sis farı taktırdım yetkili servisten. Tanıdık olduğu icin para vermedim ama sadece tesisatına 380,00 sislere de 190,00 ar lira alıyorlarmış. Arka stopları değiştirmeyi bende istiyorum ve 600,00 lira çifti ise [emoji3] gerçekten çok iyi rakam. Çıkma ile uğraşmaktansa orijinalliğine emin olacağınız yetkili servisten almak daha mantıklı.

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Geri