2011 megane 3 hb dynamic

barisodabasi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende renault megane sahibi oldum..
renault marka aracı ilk defa kullanıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ve en önemlisi aldıgım aracın fiyatı normal mi fazla mı bunu en iyi siz bilirsiniz diye düşündüm yorumlarınızı bekliyorum..

Aracım: Megane 3 HB 2011 model dynamic modeli yarı otomatik 25000 kmdedir sunroof dahil dolu araçtır.. Araçta hiçbir sorun yok lastikleride sıfır..
Fiyatıda 54e aldım normal mi yoksa pahalıya mı aldımhımm

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende renault megane sahibi oldum..
renault marka aracı ilk defa kullanıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ve en önemlisi aldıgım aracın fiyatı normal mi fazla mı bunu en iyi siz bilirsiniz diye düşündüm yorumlarınızı bekliyorum..

Aracım: Megane 3 HB 2011 model dynamic modeli yarı otomatik 25000 kmdedir sunroof dahil dolu araçtır.. Araçta hiçbir sorun yok lastikleride sıfır..
Fiyatıda 54e aldım normal mi yoksa pahalıya mı aldımhımm

2010 model dynamique 60 binde full 45 bin tl ye aldım lastikleri eskiydi bakımları yapılmıştı sadece lastik aldım araca . Bu fiyat üzerinden değerlendirebilirsin 25 binde ve 1 yaş küçük araç bence iyi gibi ortalamaya vurursak . Bu arada dizelmi benzinlimi araç ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

dizelse normal ki dizeldir bu paraya

evet araç 1.5 dizel.. aslında banada normal geldi fakat çevremdekiler çok vermişsin diyince içime kurt düştü sizlerede sormak istedim

Fiyat çok yüksek. Bu paraya çok az miktar eklenerek sıfır dizel araç alınırdı. Hatta bir arkadaşım Yen'i sıfır dizel clio 4 aldı 56ya 2016 model. Hayırlı olsun aracınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Oldukça sinir olduğum durumla karşılaşmışsınız sizde. Ederi normalde en fazla 40-45 bin olabilecek araca bu kadar yüksek rakam ödemek zorunda bırakılmışsınız. Sıfır araçlara gereksiz o kadar vergi bindirdiler ki ikinci el piyasası da aldı başını gitti. 3 sene önce kayınbirader sıfır Opel Corsa 1.2 benzinli aldı 36 bine, şimdi aracı 40 bine satsa havada kapacaklar. Cidden bu ülkedeki sistemi anlamadım gitti. Araç yaşlandıkça fiyatı düşeceğine yükseliyor. 6 yaşında bir araca ödenen rakam inanılmaz gerçekten ama piyasa böyle napalım da demek zorunda kalıyoruz.

hocam aracınız hayırlı olsun alınmış alınmış aldıktan sonra fıyat yorumlamak benım mantıgıma gelmıyor, ben 9. aracıma bınıyorum Allah bı 9 daha nasıp etsın inşallah :) bazen basıret baglanıyor ve 3 e 5 e bakmadan ufacık bır detaya kapılarak arac almışlıgım var zaten 1 yıl bınıp satıyorum bır kaç cıvata bırazda teneke sonuçta, önemlı olan aracın sızı üzmemesi sanayı snayı usta usta gezdırmemesıdir.

kazasız belasız surusler dılerım

evet araç 1.5 dizel.. aslında banada normal geldi fakat çevremdekiler çok vermişsin diyince içime kurt düştü sizlerede sormak istedim
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Arkadaşım 2 gün önce 2005 model Toyota Corolla sol versiyon 1.6lpg li araç aldı 35.000₺ araç piyasası yüksek ikinci eldede sıfır dada yüksek . Onun için bu fiyatlar istemesekde artık normal

cevap yazanlara tek tek teşekkür ediyorum. Genel yorumlardan anladıgım kadarıyla biraz yüksek vermişim malesef.. Ama sağlık olsun çok şükür araba sıfır sıkıntı çıktı mazotu koyup biniyorum. Az yakması sebebiylede sanırım zararımı uzun vadede yakıttan çıkarmak durumundayım gibi görünüyor..

Geri