2010 model megan 1.5 dci dinamik+premium pk. (İthal) 70 000 km.

anestezi35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu arabayı 40 bine renault mais den aldım tüm seceresi orada kayıtlı değişeni ve boyası yok sizce bu fiyat nasıl?

Arkadaşlar bu arabayı 40 bine renault mais den aldım tüm seceresi orada kayıtlı değişeni ve boyası yok sizce bu fiyat nasıl?

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. bence o arabaya o fiyat iyidir. aynı aldığınız arabadan bende almayı düşünüyodum,ama temizini bulamamıştım. dijital ekran ilk onlarda vardı. yerli üretim megane3lere göre kasa alcak ve malzeme işçiliği daha kaliteli. :) kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)

Çok teşekkürler..

Ithal bir meggy icin fiyat cok iyi aracinizhayirli olsun kazasiz belasiz kullanin :) resimleri bekliyoruz :eyv

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullan,fiyat gayet iyi...

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Fotoğrafları bekliyoruz.

Fotoları yeni ekleyebildim

20 gündür aracı kullanıyorum şimdilik çok memnunum şehir içi ortalama yakıt tüketimi 5.0 lt. xenon forların titremesi sizce normal mi?

Hayırlı olsun

Xenon farların titrememesi lazım. Benim 2002 model cliomun bile orjinal xenonlari hiç titreme yapmiyor. Ampul ve balastlarini kontrol ettirin bence

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xenon farların titrememesi lazım. Benim 2002 model cliomun bile orjinal xenonlari hiç titreme yapmiyor. Ampul ve balastlarini kontrol ettirin bence

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Megane 3'lerin kronik sorunu Barış abi sol far titriyor maalesef. Hepsinde bu durum böyle yapacak bir şey yok...

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri