2006 megane 2 hb 1.4 16v arabam motor sıcakken 4-5 marşta çalışıyor neden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tween
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tween

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;
2006 megane 2 hb 1.4 16v arabam yaklaış 1 aydır motor sıcakken çalıştırıyorum hemen stop ediyordu bu nedenle direk hareket ediiyordum son 3-5 gündür sıcakken 4-5 marşta çalışmaya başladı ustama götürdüm benzin pompasında sorun var dedi değiştirdik ama sorun hala devam ediyor sizce neden olabilir.
Birde depoda öncekikini bilmemekle beraber bugun 18 litre benzin aldım ama çeyrek deponun biraaz üstünde gösteriyor yardımlarınızı bekliyorum

Araç benzin lpg mi yoksa sadece benzinmi ?

Arkadaşlar merhaba;
2006 megane 2 hb 1.4 16v arabam yaklaış 1 aydır motor sıcakken çalıştırıyorum hemen stop ediyordu bu nedenle direk hareket ediiyordum son 3-5 gündür sıcakken 4-5 marşta çalışmaya başladı ustama götürdüm benzin pompasında sorun var dedi değiştirdik ama sorun hala devam ediyor sizce neden olabilir.
Birde depoda öncekikini bilmemekle beraber bugun 18 litre benzin aldım ama çeyrek deponun biraaz üstünde gösteriyor yardımlarınızı bekliyorum

Benzin pompası değiştirilmeden önce bar testi yapıldı mı . Pompanın sorunu neymiş , üstünden çıkan pompayı aldınız mı yoksa tamircide mi kaldı

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri