2006 megane 1.6 faz 2 sedan start problemi yardım

Eren Recep

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamın aleykum arkadaslar bende 2006 mod. megane2 1.6 115bg benzınlı aracım var aracta sabahları arac start verdıgımde 3_4 kere de calısıyor bıde farketım bazen aracım devrı stop edıcekmıs gıbı oluyor ve bazen stopta edıyor aracım benzınde kulanıyorum 70 bınde trıger bakımını yaptırdım aracımda lpg yoktur lutfen yardım arkadaslar

selamın aleykum arkadaslar bende 2006 mod. megane2 1.6 115bg benzınlı aracım var aracta sabahları arac start verdıgımde 3_4 kere de calısıyor bıde farketım bazen aracım devrı stop edıcekmıs gıbı oluyor ve bazen stopta edıyor aracım benzınde kulanıyorum 70 bınde trıger bakımını yaptırdım aracımda lpg yoktur lutfen yardım arkadaslar

Araciniza detayli bir bogaz kelebegi temizligi yaptirin sorununuz duzelecektir

yetkili servislerde bogaz kelebegi temizligi 55 tl

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

lpg yoksa sensörlerden biride arızalı olabilir kam mili kapitörü olma olasılığı yüksek stop ettiği oldumu hiç ?

bazen yapıyor stop ama bugun bısey farketım devır saatı normalde 700 800 calısırken bazen 300 500 kadar dusuyo stop rtcekmıs gıbı oluyor bazende stop edıyor bugun yetkılı servıse gıttım cıhaza baglattım ama bısey cıkmadı bıde bogazıda temızletım ama bı fark olmadı

depoyu temizlet

Sente ayarına baksınlar bi.Yağlı kasnakda sente işi zor.

Geri