2006 fiesta aracım için renk önerileri !

Cliocup172

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamlar arkadaşlar,
uzun zamandır aracımı boyatmak istiyorum fakat birtürlü işlerden fırsat bulamıyordum bu iş için
yakın bir arkadaşımın boyacı olmasından dolayı biraz ağırdan aldık zannedersem

Renk olarak önerileriniz nedir, aracın içi kırmızı olduğu için pek bir alternatif yok gibi görünsede diğer renk seçeneklerinide değerlendirmek istiyorum
Bu arada jantlarıda herzamanki gibi füme yapmayı planlıyorum ve kapı cıtaları ve bırkac yerde gercek carbon uygulamayı dusunuyorum degerlı dusuncelerınızı beklıyorum :)

Aracımdan 1-2 kare
sam0825z.jpg

sam0826z.jpg

sam0120f.jpg

1- Colorado Red ( 2006 fiesta ST )

0cfcb204.webp

2- Liquid Yellow ( 2005 Clio RS )

7939780826_7bd23b5eca_b.jpg

3- Toro Red ( 2009 Clio RS )

P1000428_zps756d2a74.webp

Kiremit Rengine Yakın Gül Kurusu Gibi Bir Renk Var Acık Bordo Gibi De Duruyor Bilmem Tarif Yeterli Mi Kesinlikle

Parlak renk yerine mat renk daha güzel hava katıyor

2 resim gayet güzel

​Benim Bahsettiğim Rengin Görselini Bulan Eklesin

Kırmızı olabilir-Toro Red

Kırmızı ve beyazın bir birine ne kadar yakıştığını en iyi bilen bir milletin ferdi olarak, beyaz diyorum. Ama tek şartla, devamlı temiz tutmak şartıyla. yok temiz tutmam imkansız işlerim çok yoğun diyorsanız o başka.;)

Liquid Yellow u herhangı bı durumda kaza vb tekrar aynı rengını tutturmak cok zor oluyor bılgınıze

Kırmızı ve beyazın bir birine ne kadar yakıştığını en iyi bilen bir milletin ferdi olarak, beyaz diyorum. Ama tek şartla, devamlı temiz tutmak şartıyla. yok temiz tutmam imkansız işlerim çok yoğun diyorsanız o başka.;)
Abi zaten araç suan beyaz renkte ama nefret ettiğim renklerden biridir ne parlar ne temiz korunur ufak bir pisliği belli ediyor :)

Kırmızı olabilir-Toro Red
düşünüyorum abi aklımda :)

nasıl bir renkmiş o öyle :D

Parlak renk yerine mat renk daha güzel hava katıyor

2 resim gayet güzel
Mat pek düşünmüyorum

Liquid Yellow u herhangı bı durumda kaza vb tekrar aynı rengını tutturmak cok zor oluyor bılgınıze
evet bunu biliyorum onuda değerlendiricem ama sonuç olarak arkadaşım boyacı ve biraz fazla boya alınarak saklanabilir çokta sıkıntı olmaz tahminmce

Araç orjınal ST mi yoksa cevirmemi

Geri