2005 Symbol ama motor hantal :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibrhmzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibrhmzkn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2005 model Clio Symbol 1,4 8v kullanıyorum araç şuan 79 bin km de, eski sahibi aracı çok hantal kullanmış neredeyse sadece işe gidip gelmiş gibi, araç benzin-lpg, ağır bakımları yeni yapıldı ama yapılmadan önceki gibi araç geç hızlanıyor ve Km (zorda olsa) 120 ye oturuyor ilerlemiyor. Aracın ikizini kullananları gördüm 160 a çok rahat çıkıyor ve hızlanması çok daha çabuk oluyor bunu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı acaba ?

2004 dizel symbol le 185 i gördüm motoru da acılmısdı

genel bakım yaptırmanı öneririm yağ, filtreler vs..

İyi bir ustaya yada servise gitmeni öneririm hocam

Ustaya gidince de onu değiştirelim bunu değiştirelim demesin zararlı sen olursa 3 4 parça değiştirir anca sorunu bulursa değişen sağlam parçalarında parasını ödemiş olursun günümüzde böle ustalar çok yada ustayım diye geçinenler...

Sen onu biraz devirli kullan abi eşeğe otu vermeyince nasıl inatlık yapıyorsa buda o misal :D

Sen onu biraz devirli kullan abi eşeğe otu vermeyince nasıl inatlık yapıyorsa buda o misal :D
Hantallıktan değilmiş galiba kardeşim bugün bi arkadaşım aracı kontrol etti egsozdan su tanecikleri geldiğini söyledi ve eliyle egsoz u kapatınca araç hiç çaba sarf etmeden direk söndü, motor komple inecek falan filan bişeler dedi ama tan dinleyemedim çalışıyordum :D ama 1000 lira veya daha fazla masrafı varmış galiba, araca bakan arkadaş motor meslek mezunu.

Bence sen onu bi yetkili servise göster

oksijen sensörümü , lambmda sensörümü öyle bir sensör varsa eğer bu motorda ondanda yapabilir..

Geri