2004 model megane 2 HB otomatik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstfugr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstfugr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Slmlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 15 gün önce 2004 model megane Hb otomatik araç alaldım 2 gün kullanmadım sorunum sizinle paylaşmak istiyorum aracı Balikesir den aldım yolda gelirken normal olarak geldim bi sıkıntı olmadı sonra evimEvimin yolu biraz rampa ve yokuslar var ve aracıyla yokuş çıkarken enjeksiyonu kkontrol edin diye uyarı çıktı ekranda ve vites kutusunu kontrol edin diye uyarı çıktı neyse kullanmadım aracı sanayiye götürdüm makinaya bağlayıp sondurduler hata mesajını ve Aracı düz yolda denediler sorun yok dediler aldım aracı eve giderken yokusta kaldım. .ve hatayi sanayide bulamadıkları için ermat servise bıraktım aracı elektrik tesisatinin komple degismesi gerektiğini söylediler parça bekliolarmis yardimci olabilecek biri varmı? Araç rampa da gaz yemiyor ve geri kaçırıyor. .. yardım edin aracı 15 gündür serviste :((( 1.6 lpgli

Öncelikle hoş geldin kardeşim. Aracınız hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin inşallah. Aracınızın kabloları değiştikten sonra bir daha ışık yakmama garantisi verecekler mi? Serviste yaptırıyorsunuz her türlü garantiyi isteyin bence. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Şanzıman içindeki selenoid valflerden olmasın. Onun belirtilerini vermiş sanki

Öncelikle servis doğru olanı yapmış. Kablolarda temassızlık olabilir.( enjektör değişimi olsa bile yine aynı arızayı verecektir. ) Beyinden enjektöre gelen Kabloları değiştirince sorununuz düzelmezse muhtemelen 1 tane silindirin enjektörü bozuk. Garanti olsun diye serviste dördünüde değiştirirler buda biraz tuzlu olur bilginiz olsun. Tekini de değiştirebilirsiniz.

Aracınız düzelince kesinlikle ve kesinlikle yakıta katılan enjektör temizleyicisi kullanmayın ve markasını bilmediğiniz istasyonlardan yakıt ( benzin gaz ) almayın.

Son düzenleme:
Kablolar serviste olmadığı için Fransada siparis vericekler beyinde sıkıntı yok aracimda tesisatinin çok oynandığı söyleniyor ondan dolayi beklemedeyiz :(

Kablolar serviste olmadığı için Fransada siparis vericekler beyinde sıkıntı yok aracimda tesisatinin çok oynandığı söyleniyor ondan dolayi beklemedeyiz :(
Geçmiş olsun. sorununuz çözülünce yazarmısınız. Başkaları için faydalı bir konu olur.

Ewet tabiki yazarım işallah çözülür çok severek almıştım aracı. ..

Merhaba arkadaslar sonunda servisten cikti 20 gun sonunda aracimun komple eletrik tesisati yenilendi parca fransadan getirtildi suan sorunu kalmadi cekisi bile degisti aracimin

Geri