2004 Megan 2 Yagmur sensörü arızası için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerem005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem005

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce aldıgım megan 2 aracımın yağmur sensörü çalışmıyor göstergelerde arızada yazmıyor veya uyarıda vermiyor.
Daha önceden tam emin değilim ama camı degişmiş kime sorsam silikon filan diyo ama bu konuda bilgisi olan varsa ve bana ayrıntılı anlatırsa sevinirim.

forumda konusu vardı bilen arkadaşlar mutlak yardımcı olurlar

Arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Cam değişti ise, yağmur sensörünün içindeki jeli koymamış olabilirler yada jel kurumuş olabilir. Jel değişimi işi çözer gibi geldi bana

Ben yapabilirmiyim acaba ??

Bilemiyorum onu

Merhaba serviste yada sanayide bu işleri yapanlar var. Çok masraflı bir işde deil. Onun özel bir jeli var .

3 m kalın bantlar var seffaf göz kısmı acık kalacak sekilde yuvarlagı tasırmadan kes ve yapıştır sanırım bu kadarınıda yapabilirsin :)

hertürlü

3 m kalın bantlar var seffaf göz kısmı acık kalacak sekilde yuvarlagı tasırmadan kes ve yapıştır sanırım bu kadarınıda yapabilirsin :)

elimden her türlü iş gelir hallederiz ama nasıl sökücemi bi göresem forum da resimli anlatım varmıfdır acaba bilen arkadaşlar5 varsa ve link atarsa sevinirim.

Arkadaşım 3m bant bu işi çözmez. İçinde ki jelin hava boşluksuz mutlaka konulması gerekiyor. Yoksa ses yapar ve birde sensörünü yakarsın. Yukarıda arkadaşımız tavsiye vermiş. Camcılar bu işi çok ucuza yapıyorlar. Gitmeni tavsiye ediyorum.

Geri