erar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,

Kendi aracımızda bugün ilk denemelerini yaptığımız kayak-snowboard taşıyıcılarının sonrasında resimlerini sizlerle de paylaşmak istedim.
Sabah saatleri olması,trafiğinde rahat olmasından faydalanarak 130km.hıza ulaşana kadar araç üzeri taşıyıcımızı test ettik.Rüzgar sesi,titreşim v.b. hiç bir olumsuzluk olmadı.Yeni kayak taşıyıcımız ile 2takım kayak veya 2 snowboard taşıma imkanı bulunmaktadır.
Kayak ve sonwboard tutkunlarına keyifli,bol kar'lı bir sezon geçirmelerini diliyorum.:eyv:eyv
saygılar. :byby:byby

ayakları vakumla mı yapıştı tavana

Vakum değil,tabanı mıknatıs (3mm.) fakat esnek bir tür.bu yüzden tavandaki eğimi rahatlıkla sarabilmekte.

dün ne güzel karda yağdı.
uludağ yolu göründü diyorsun yani:eyv
İyi eğlenceler

Dün pm atmıştım okudunuz mu?

güzel paylaşım.teşekkürler, ancak kullanacak arkadaşlara ufak bir tavsiyede bulunayım... nacizhane tecrübemdir. Yıl 2004 ılgaz dan ank ya dönüyorum öyle bir tipiyi o zamana kadar görmemiştim. 30 la giderken bu mıknatıslı tutacakları bir an arka camımda gördüm :D inip çıkarıp içerde devam ettim. ertesi gün baktığımda kapıda ve tavanda 10 ar cm. lik 2 çizik farkettim pastayla çıktı sorun yoktu. ama çok tipili günlerde kullanmamanız dileğiyle :eyv

Egemen selamlar,
sonu kötü denilebilecek bir tecrübe yaşamışsın.bu modeli seçmeden önce bir çok forumda öneriler-şikayetler v.b. bir çok bilgilerden yola çıktım.Bursada yeni iş yerimizde uzun bir süredir araç üzeri taşıma sistemleri konusunda da faaliyet gösteriyoruz.Aslında başından beri bu tür bir ürüne yer vermedim hep çelişkide kaldım.İncelediğim bir çok üründe taban alanı ölçüsü ve kullanılan mııknatıs kalınlığı (3mm).esnekliği buna etkendi.
bu modeli seçmemdeki etkenlerin başında taban alanı -mıknatıs kalınlığının farklı olmasıydı.Bu ürünü üreten uzun zamandır kayak sporunu yapan bir kişi.Farklı zamanlarda hem sabitlenen taşıyıcılar hemde bu tür mıknatıslı modeller kullanmış tecrülerinden yola çıkaraktan bu ürünün üretimine geçmişler.Uzun bir süre farklı kuruluşlarda testlerini yaptırmış ve onay almışlar.bununda verdiği bir güvenle bu modelin sunumuna başlamış bulunuyor.Paylaşım için teşekkürler.
Saygılar.

Geri