2000 model clio rta su eksiltme olayı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OKKAY40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OKKAY40

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ilk başta merhaba arkadaşlar aracım yolda giderken su hortumu patladı ve yensiyle degiştirdim ve araba hararet etmedigi halde ve conta yakmadıgı halde su eksiltiyor işin garip tarafı su yere damlamıyor sadece tek fark ettigim şey aracı ilk çalıştırdıgımda hafif gaz verdigimde su böyle sanki bir yere akıyor vede eklemiş oldugum max seviyedeki suyu çekiyor başına gelen arkadaş ve yardımcı olabilecek varsa ivedi şekilde dönüş yaparlarsa sevinirim

basıncın yükselmesinden dolayı aracın su geçen bir yerinden akıtıyor olabilir.(basınç esnasında zarar görmüş olabilir. kalorifer peteğine baktınmı? petek hassas olduğundan çatlama olmuş olabilir.

ona ben bakabilrmiyim

ayağının altındaki paspasları kaldır. döşemede ıslaklık varsa kaçırıyordur.

arkadaşim hortum patladıgına göre boşa patlamaz sıkışma olmuş ondan dolayı patlamış yani contayı yakmışın en kısa zamanda ustana aracı göster contayı yakmış oldugunu o sana söyluyecektir

Arkadaşlar aracimin contasi yanmiş ve degişti hala su eksiltme olayi devam ediyor araçta arerette yok hangi ustaya götürüsem arizayi bulamiyor şöyle bir durum var kaybolan su hiç bir şekilde motordan çikmiyor egzosdan atiyor ve araç böyle biraz titreyerek çalişiyor işin açikçasi ustaya tekrar götürsem motor sökmeye işçililk istiycek parayida sokakta toplamioyruz yardimlarinizi bekliyorum hayirli forumlar...

:sinirli

yapamamış manifotada karıştıra bilir götür hemen

Geri