2000 Model 1.4 Clio Symbol RNA Sis Farı Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kastin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kastin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar

2000 model 1.4 Renault Clio Symbol RNA aldım araç çok temiz ilk sahibinden aldım, 130 binde araçda ufak tefek çizik haricinde hiç bir kazası ve bir gram boya yok kullanan kişi de çocuğuna nasıl baktı ise öyle arabaya bakmış herşeyi ile orjinal bi araba Rakam fazla mı verdim bilmiyorum ama değer gibi de geldi yanlız araç klima lı ama bu modellerde ABS varmı dır bilmiyorum denemede yapmadım olsa da olmasa o fark etmez. Asıl konu bu araçda sis farı yok daha doğrusu sis diye bişey yok :D ben sis farı koydurmak istiyorum ama tampon almak da işime gelmiyor kendi tamponunda acaba içden filan biyer varmıdır direk ordan kesebilecekleri niyetim sağ solunu kırmadan o tampona bir delik açtırmak ve oraya sis koydurmak bide buaraca binenler aracım benzinli tüpe gerek duyulmamış çok yakmıyor diye ortalama 7 diyenler var yakıt tüketimi ama binenlere sormak istiyorum 1 depo benzinle tahmini şehir işi şehir dışı kaç km yol yaparız 120 yi geçmemek kaydı ile arada geçeriz tabi 120 yi ama biz buna göre hesaplar isek ne kadar km yapar.

cevaplayan herkesden Allah razı olsun. Kandilimiz de mübarek olsun inşaallah...

Resim Eklendi ;

Beyler Araç bu buna sis farı koymak istiyorum bide farları değiştirmek istiyorum değişik çeşit ve bu modele uyan farlar ve sisler hangileridir daha iyi aydınlatması için nasıl bir marka ampül filan alayım bana bi yardımcı olun Allah rızası için

l108bb.jpg
[/URL][/IMG]

Yolcu hava yastığı varsa abs vardır. Sislere gelince bu şekil tampona orjinal gibi yapan vardı forumda. Dış çerçeveleri bulmak lazım.

hocam bır depo benzınle ortalama 650 700 km arası yol yaparsın

@ Hakan bey, rica etsem bana bu konu da yardımcı olabilirmisiniz ben istanbul dayım bağcılar ilçesinde valla düzgün tampona zarar vermeden kesip oraya sis farı bağlaya bilecek ehli bir ustaya ihtiyacım var.

@Sempati1905 , üstadım 650-700 km gayet güzel oda ortalama 100-120 arası gidersek değilmi, o zaman aracın orjinalliğini bozupda tüp takdırmaya gerek yok sanırım.

@ Hakan bey, rica etsem bana bu konu da yardımcı olabilirmisiniz ben istanbul dayım bağcılar ilçesinde valla düzgün tampona zarar vermeden kesip oraya sis farı bağlaya bilecek ehli bir ustaya ihtiyacım var.

@Sempati1905 , üstadım 650-700 km gayet güzel oda ortalama 100-120 arası gidersek değilmi, o zaman aracın orjinalliğini bozupda tüp takdırmaya gerek yok sanırım.
valla hoıcam bende de vardı benzınlı ful depoyla 650 700 km arası yol yapıyordum 80 ıla 140 arası km hız larla

valla hoıcam bende de vardı benzınlı ful depoyla 650 700 km arası yol yapıyordum 80 ıla 140 arası km hız larla

Anladım üstadım o zaman tüp takdırmaya hiç gerek yok.

Hb kasalarin sis farindan alabilirsiniz.tamponu sokup.yuva acip montaj yapilabilir.yada bnm gibi universal bi sis alip delme işlemi yapmadan taktirabikirsiniz.

Abi sis fari yerine gunduz farida kullanabilirsin hem tavsiye ederim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunduz ledi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri