2.0 laguna motor ses sorunu yardim

okanmpx220

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar arabam 2500 3500 devirler arasi inanilmaz sesli ugultu cinsinden.. bu devirlerin ust ve altinda hatta 5000 devirde daha sessiz. Yeni orjinal katalitik knv. Aldim gecmedi.. yalitim yaptrdim gecmedi. Baski balata yeni oncesindede bu ses vardi. Yani arabada hic bi sikinti yok egzos sistemi saglam.. ayrica arka koltukta ugultu daha cok.. arabanin icini dolduruyo ses resmen son ses muzik aciyorum yinede duyuyorum.. SATACAM VALLA DIKKATSIZLIK YAPIYO UGULTU

Volvo motor 140lik n7q

Son düzenleme:
arka tarafta uğultu ses çok ise kardeş arka teker bilyaların gitmiş demektir sen devirle bağdaştırmışın ama motorla alakası yok rampa bir yerde yada düzyol hızlanıp aracı boşa al 100 130 km arası uğultu yapmaya başlar öyle bir dene... laguna biraz motor sesi alır içeri ama anlattığın kadar ses yapmaz imkanı yok kardeş..

Bu kadar masraf etmeye ne gerek vardı ? bunu herhangi bir usta biner binmez anlamalıydı.Eğer ustanız teker bilyası değil dediyse
size ilginç gelecek ama aracınızın tavanında anten varsa anteni biraz eğin veya kaldırın,yani şu an ki konumunu değiştirip tekrar bakın.

hocam benimde 2000 model 2.0 rxt lagunam var
bendede motor uğultu sorunu vardı
motor büyüklüğüyle alakalı değil
motor kulaklarıyla alakalı ben bütün motor kulaklarını değiştin şuanda gelen ses sadece hafif bir motor sesi
sana tavsiyem ana taşıyıcı kulağı orjinal al diğerleri yansanayide olur ses motor kulaklarından

Geri