1'den2'ye VE TAK!Sesi:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Yeni teybim gelsede şu ses dinleme hastalığından bi kurtulsam iyi olacak.Bugün farkettim yada başladı tam sağ yapmış beklerken bi doğancı şekil yaptı senmisin yapan bende son gaz 4500 devirde toz duman çıkışımı yaptım:aytuğGerisi malum:halaySonra farkettim (yada önceden hafiften vardı belki?)1'den 2'ye yada tam tersi kalkış yada hız düşürürken ön soldan böyle kalbimi delen bir ''TAK'' sesi geliyor.Yüksek süratte yok birşey?Kulağımı kırdık acaba?Yada boşlukmudur bu aksta?Çok kötü şeyler söylemeden:cool:değerli görüşlerinizi alabilirmiyim haftaya p.tesiye kadarda ustaya gösteremem bi sakata gelmeyelim:slc

Son düzenleme:
El-Kulak veya El-Aks durumları...

abi doğal blow off var arabanda dikkat çekiyorsa elleme kalsın öyle :D

​El-motor takozu durumu ve el-araya 50 tl sıkışmış durumuymuş:(

​El-Kulak ve El-Takoz aynı şeyler Başkan,geçmiş olsun...

Viraj destek tablaları var broadway herhalde aracın böyle ücgen bişey bende 2008de broadway vardı ondan biliyorum sol öndü benimkide.. ses yapıyordu.. gittim onu değişti uısta.. Motor kulak ( Takozu ) artı onlar değişti.. Vites topuzuna bi bak 2 viteste gaz ver birden bırak kulak gimişse vites topuzu fazla ileri geri oynar Lifte kaldır rot basları rotiller o dediğim tablalara baksınlar bide motor takozu koptuysa elini Debriyaj tarafınan sok alttan motoru tut yukarı dogru kaldırmaya calıs zaten farkedersn anormalliği serviste öyle kontrol ederler

El-Ustayla sıkışma El-li lira verme...

El-Ustayla sıkışma El-li lira verme...
aynen burak abi Koca sanayiide gittiğim tek usta var mesela benim.. Arabamın içini dışını benden iyi bilir.. fiyat konusunu kacke baska yerde hesaplattım yuzde yuz oynayan yerler var adam hesaplı yapıyor.. 1 tane olsun temiz olsun

Geri