1964'den 2013'e Yılın Otomobilleri

BOGA

Güray BOĞA-İZMİR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1964'den 2013'e Yılın Otomobilleri

2013 Yılının en iyi otomobili Volkswagen Golf oldu, Clio 4 ise pek bir puan alamayıp sonlarda kaldı. Şahsen benim favorim Volvo V40'tı lakin Golf iyi bir dereceyle birinci oldu. Hyundai'ın ise hak ettiği yeri bulduğunu düşünüyorum :D
Bu da videosu 1964 yılından günümüze kadar seçilmiş yılın otomobillerini ve '2013 Yılın otomobili' oylamasını izleyebilirsiniz;

Son düzenleme:
clio4 de hakaret etmişler.

clio4 de hakaret etmişler.

Hakaret değil aslında rakipleri baya güçlü... Tamam Clio sınıfında iyi olabilir ama benim görüşümde yılın otomobili olacak kadar iyi bir araç değil...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hakaret değil aslında rakipleri baya güçlü... Tamam Clio sınıfında iyi olabilir ama benim görüşümde yılın otomobili olacak kadar iyi bir araç değil...

Güray kardeşim sonuncu olmayı da hak etmedik her halde..

1964-2013 arasında olanlarla gerçekten hepsi birbirinden güzel ve zamanının en güzel otomobillerindenmiş :eyv, bu yıl clio IV favorimdi ama golf açık ara 1. olmuş :)

Güray kardeşim sonuncu olmayı da hak etmedik her halde..

Sonuncu değil zaten :) Yani o araçların içinde 1. Olmayı beklemek biraz zor olurdu bence Clio 4 sınıfı olsun donanımı olsun diğer araçlar içinde iyi bir derece yaptı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Bence Golf o kadar da haketmiyor açıkcası ne yalan söyleyim..

orda mercedes A220 varken golf seçilmiş...

Geri