195 55 15 lastik jant ile sorunlarım...

ercan_korulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Lastik 50 yanak arkadaşlar yanlış yazmışım...

Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra heves ettiğim jantı alıp taktırdım.Ama daha eveldende tahmin ettiğim gibi arka lastikler sürtme yapıyor.
Araya flanş koyduk,çamurlugun içe kıvrılan kısmını kestik hallettik.Ama arkaya 2 kişi oturunca lastiğin dış yanakları davlumbazın üst yanlarına aşırı derecede sürtme yapıyor.Resmen lastiği kemiriyor.Davlumbazın iç kısmında ikinci kat bir saç kaplama var.Çıkıntılarını çekiçledm biraz.Ama durum değişmedi......Lastikçi 185 takarız dedi olurmu dedim olur dedi...

Şimdi bu 195 lastik jantı kullanan flashçılar var.Bu sorunu nasıl halledebiliriz kullanan tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Bu arada iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum....

Son düzenleme:
195-50-15 yapsaydın keşke...

Pardon yanlış yazmışım 50 yanak...

Ama sorun genişlikte 195 yani...

​Davlumbazın üzerinemi yoksa çamurluğun yanlarınamı sürtüyor?Spiralle biraz traşlanırsa iyi bir kaportacıda 1 saatlik işi var bence....

Lastiğin yanakları davlumbazın üst yanlarına sürtüyor.Davlumbaz yukarı dogru biraz daralıyor anladığım kadarıyla...Davlumbazın içindeki sacı alıcam son çare..Taşlamak yetmez sanırım....Ve yahut iyi bir çekiçleme yapabilirsem olur sanırım....Öyle düşünüyorum..

jant lastiğe bişey diyemicemde arabanın maşallahı var

Araba çok temiz görünüyor maşallah. Eğer davulumbazı sökecekseniz koruma yaptırmalısınız.

çok yakışmış jant lastik, arkayı torsiyondan yükseltsen yada çekiçleme yoluna gitmek lazım sanırım

Geri