19 Modifiye yapacağım bazı bilmediğim yerler var

marazeren

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi bir kaç modifiye yapacağım (şu zamana kadar çok yaptım halada yapıyorum).

• Sorunum şu Hız göstergesi ışıklarını değiştireceğim fakat ışıkları nereden temin edeceğim veya park lambası ışığı gibi mi?
  • Hız göstergesi bölgesini nasıl sökeceğim?
  • Mercek far ne kadar nereden bulurum?
  • Yan Marşpiyel nereden bulurum?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Gösterge ışıkları t10 ampül park ampülü de denir. Gösterge paneli arkasında turuncu cam var, renk değişimi zor. Kırmızı veya turuncu yapabilirsin sadece.
Yan marşbiyel orjinali diyosan parçacılardan, mdifiye parça diyosan tuningcileri, bodykit işi yapanları bi dolaş
Mercek olayı karışık biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...azi-araci-bixenon-far-mercegi-241379807/detay
Örnek linkteki gibi hazır kitler var uygulaması daha kolay, bide çıkma kaliteli mercek kullanılarak yapılan uygulamalr var. Biraz daha emek+bilgi istiyor ama performansı daha iyi deniyor

Gösterge ışıkları t10 ampül park ampülü de denir. Gösterge paneli arkasında turuncu cam var, renk değişimi zor. Kırmızı veya turuncu yapabilirsin sadece.
Yan marşbiyel orjinali diyosan parçacılardan, mdifiye parça diyosan tuningcileri, bodykit işi yapanları bi dolaş
Mercek olayı karışık biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...azi-araci-bixenon-far-mercegi-241379807/detay
Örnek linkteki gibi hazır kitler var uygulaması daha kolay, bide çıkma kaliteli mercek kullanılarak yapılan uygulamalr var. Biraz daha emek+bilgi istiyor ama performansı daha iyi deniyor

Bilgiler için çok teşekkür ederim ampül tipi çok işime yarayacak. Kırmızı olsun istiyordum zaten tam denk geldi. Sen nasıl söküleceğini biliyor musun? Sökebilirsem ışıkları değiştirmesi kolay iş.

Internette ben gormustum gosterge ekranini beyaz led yapmisti hatta videosu da olmasi lazim. Bu forumdamiydi tam hatirlamiyorum. Bende ufak bir modifiye yaptim aracima belki fikir olur sanada arka sistek lambaydi. Digerinede duy taktim. Sonrada ikisine cakar lamba taktim. 20 lira falandi. Aracin arka yerinede 3d film yaptim. Yolda herkea bakiyor. Hatta gelip elleriyle bakiyorlar. Aksam yolda cakarla cok hos oluyor. Aracimin resmi albumlerimde var bir bak hosuna giderse sanada fikir olur. Ama cakar lamba olayi auper tavsiye ederim gardasim.

Bilgiler için çok teşekkür ederim ampül tipi çok işime yarayacak. Kırmızı olsun istiyordum zaten tam denk geldi. Sen nasıl söküleceğini biliyor musun? Sökebilirsem ışıkları değiştirmesi kolay iş.
Gösterge camının üstündeki kapak sökülecek 2 vida ile
Gösterge panelini üstten tutan vidalar görünüyor onları sök
Direksiyonun altındaki kapak sökülecek, söküldükten sora göstergeyi alttan tutan vidalar görünmesi lazım onları da sök
ve gösterge artık elinde oması lazım
Zor kısım km teli sökülecek el ile yoklayarak tespit et, Elektrik bağlantı soketini çıkar
işlem tamam

Geri