17 Ağustos 1999

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir
17 Ağustos 1999 depreminde ölenleri saygı ile anıyoruz. Allah böyle acıları bir daha tüm insanlığa yaşatmasın.

Nur içinde yatın, Mekanlarınız cennet olsun...

1009865_544383132278247_439560576_n.jpg

Kurban olduğum Allah bir daha göstermesin ........

Allahım göstermesin :(

İliklerimize kadar acıyı hissettiğimiz bir gün.Devletin en çaresiz kaldığı durumlardan bir tanesidir.Herkesin kendi cesetlerini kendilerinin çıkarması ve insanların yalvarış yakarışları hala kulağımda..Binlerce insan öldü.Ayrıca benim insanlığımda...

O günü yaşamadım karadenizdeydim ancak Allah bir daha yaşatmasın :( Ölenlere Allah rahmet eylesin

Bugün gün boyu 17 Ağustos depremini araştırıp okudum çook insanlarımız öldü :( Nur içinde yatsınlar..

O gün depremi yaşamadım Allah'a bin şükür ama ertesi gün Adapazarı ve Gölcüğe gittim.gördüklerimi hala unutamıyorum Allah bir daha yaşatmasın.Vefat edenlere Allah rahmet eylesin.Yakınlarına da sabır versin.

3 aylık taze evliyim, evim, işyerim gitti Gölcük merkez'de. Şükürler olsun can sağlığım ve akrabalarımdan kayıplarım olmadı. Ancak, dükkanımda akşam beraber çay içtiğim komşularımın cenazelerini birkaç gün savaş verip çıkarmak....Allah kimseye yaşatmasın. İnsan evladı olarak üzerimize düşeni yapalım, sağlam yapılar üzerinde yaşayalım. Sonrası Taktiri İlahi..

Hala Dün Gibi Hatırlıyorum Aklıma Geldiği Zaman ALLAH'ım Bir Daha Yaşatmasın O Günleri.En Son Tekrar 7.4 Olduğu Zaman Evdeydik Ve Hiç Biyere Çıkmadık Ölece Dona Kalkdık...

Geri