16 YD 848 açık hava filtresi

dexterite

ERKAN SARIGÜL,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
yaklaşık 2 ay önce uyguladığımız filtre kitinin bu gün kısa bi videosunu çektik.daha uygun bir zamanda bir kaç video daha eklicem

direkt kelebekten çıkardınız boruyu değil mi?

güle güle kullan..

gayet başarılı apap elinize sağlık... video hd kalitesinde izleniyo...yalnız benim evde bu yolun sonunda insan haber verir harbi uyumuyodum :D neyse beraber cekeriz bakalım daha cok video erhan kameramanlık yapar ;)

apap ben uyuyosundur diye ses çıkarmadım.bu baya amatör oldu zaten erhanın eli yatkın ya zoom falan yapıyo :P havalar iyi giderse c.tesi falan beraber çekeriz
gayet başarılı apap elinize sağlık... video hd kalitesinde izleniyo...yalnız benim evde bu yolun sonunda insan haber verir harbi uyumuyodum :D neyse beraber cekeriz bakalım daha cok video erhan kameramanlık yapar ;)

gayet tatmin edice bence..

maşallah güle güle kullanın

allah kirli hava sonmasın cigerlerine yd nin :) maşallah güzel uygulama :)

maşallah 10 numara olmuş. usta bende de bi kit var fakat o akiş metre hortumunu nereye bagladınız yada ıptal mı ettınız bı bılgı verırsen bıde o akiş metreden dolayı rölanti bozulmadımı :) bı cevaplarsan cok memnun olurum :) bende artık sessiz gıtmek ıstemıorum

maşallah 10 numara olmuş. usta bende de bi kit var fakat o akiş metre hortumunu nereye bagladınız yada ıptal mı ettınız bı bılgı verırsen bıde o akiş metreden dolayı rölanti bozulmadımı :) bı cevaplarsan cok memnun olurum :) bende artık sessiz gıtmek ıstemıorum

Fatih bende renaulttayim.hangi coupe senin?

Geri