Arkadaşlar, bu aracın önünü spor yayla düşürmüşler. Arka tarafı da kaldırmışlar gibime geliyor ama bazıları ön düşük olduğu için arkanın öyle göründüğünü söyledi. Bir ustaya sorduğumda ise arka düşürülmez torsiyon bilmem neyi kaynamış çok masraflı olur dedi.
1-Aracın orjinal ön yayları bende (spor yayları çıkarmak istiyorum)
2-Bu jantlar 15 inç ve model olarak hiç beğenmiyorum (zevk meselesi)
3-Tamponumun her kasisi öpmesinden rahatsızım.
4- Aracın arka tarafının böyle leylek gibi görünmesinden rahatsızım
5- Arabamdan nefret etmek üzereyim (daha yeni almış olmama rağmen)
ÇÖZÜM PLANIM:
16 inç megane 2 jant lastik takımı alsam ve orjinal yaylarını geri taksam arkadaki boşluk (lastik ile çamurluk arasındaki) ortadan kalkar mı?
16 inç jant lastik takımı alırken lastik ebatlarına dikkat etmem gerekir mi? Atıyorum yanakları kalın bir lastik almış olsam çamurluğa sürter mi? 16 inç jant kullanan coupe sahipleri hangi lastik ölçülerini kullanıyor?
Son olarak: Bu jant lastik takımını beğenen varsa satarım. Gerekirse arabayı akslar üzerinde bırakırım ama satarım ilana bakın, fiyata bakmayın. Beğenirseniz buradan yazın yardımcı olurum: http://www.sahibinden.com/ilan/yede...5-inc-jant-plus-lastik-takimi-209884926/detay
1-Aracın orjinal ön yayları bende (spor yayları çıkarmak istiyorum)
2-Bu jantlar 15 inç ve model olarak hiç beğenmiyorum (zevk meselesi)
3-Tamponumun her kasisi öpmesinden rahatsızım.
4- Aracın arka tarafının böyle leylek gibi görünmesinden rahatsızım
5- Arabamdan nefret etmek üzereyim (daha yeni almış olmama rağmen)
ÇÖZÜM PLANIM:
16 inç megane 2 jant lastik takımı alsam ve orjinal yaylarını geri taksam arkadaki boşluk (lastik ile çamurluk arasındaki) ortadan kalkar mı?
16 inç jant lastik takımı alırken lastik ebatlarına dikkat etmem gerekir mi? Atıyorum yanakları kalın bir lastik almış olsam çamurluğa sürter mi? 16 inç jant kullanan coupe sahipleri hangi lastik ölçülerini kullanıyor?
Son olarak: Bu jant lastik takımını beğenen varsa satarım. Gerekirse arabayı akslar üzerinde bırakırım ama satarım ilana bakın, fiyata bakmayın. Beğenirseniz buradan yazın yardımcı olurum: http://www.sahibinden.com/ilan/yede...5-inc-jant-plus-lastik-takimi-209884926/detay