1 Kas 2010 #21 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 REİS' Alıntı: Gördünmü makas diyince tırstı ''gıkı'' çıkmadı. Genişletmek için tıkla ... Uyumuştur o bu saatte yarın anlarız tıkstı mı tırsmadı mı?
REİS' Alıntı: Gördünmü makas diyince tırstı ''gıkı'' çıkmadı. Genişletmek için tıkla ... Uyumuştur o bu saatte yarın anlarız tıkstı mı tırsmadı mı?
1 Kas 2010 #22 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Abi son cümlen çok hoşuma gitti... Genişletmek için tıkla ... Halil şimdi sana da kıllandım.
speedmann' Alıntı: Abi son cümlen çok hoşuma gitti... Genişletmek için tıkla ... Halil şimdi sana da kıllandım.
1 Kas 2010 #23 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 REİS' Alıntı: WAT dedin gülüm.. Adres var,telefon var,msn var. Ama en önemlisi kıllar için makas var. Genişletmek için tıkla ... Doğru didin valla,İnsan bi arar hal hatır sorar,en son yazın aramıştın Altın Makas.
REİS' Alıntı: WAT dedin gülüm.. Adres var,telefon var,msn var. Ama en önemlisi kıllar için makas var. Genişletmek için tıkla ... Doğru didin valla,İnsan bi arar hal hatır sorar,en son yazın aramıştın Altın Makas.
1 Kas 2010 #24 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 onur2ran' Alıntı: Halil şimdi sana da kıllandım. Genişletmek için tıkla ... Bu aralar sende bi kıllılık seziyodumzaten...
onur2ran' Alıntı: Halil şimdi sana da kıllandım. Genişletmek için tıkla ... Bu aralar sende bi kıllılık seziyodumzaten...
1 Kas 2010 #25 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 İkiniz bir olup kıllandırdınız beni.
1 Kas 2010 #26 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Yok yok daha önceden de vardı bi kıllılık sende lip bulamıyorsun ondan galiba
1 Kas 2010 #27 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Raşide cezayı kestim;Reis bana laguna lip'i bulacak.
1 Kas 2010 #28 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 onur2ran' Alıntı: Raşide cezayı kestim;Reis bana laguna lip'i bulacak. Genişletmek için tıkla ... Elinde makasla dolaşıyor dikkatli ol...
onur2ran' Alıntı: Raşide cezayı kestim;Reis bana laguna lip'i bulacak. Genişletmek için tıkla ... Elinde makasla dolaşıyor dikkatli ol...
1 Kas 2010 #29 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Elinde makasla dolaşıyor dikkatli ol... Genişletmek için tıkla ... Eline aldımı makası kendini keser reis.
speedmann' Alıntı: Elinde makasla dolaşıyor dikkatli ol... Genişletmek için tıkla ... Eline aldımı makası kendini keser reis.