-14 Derecede Megan Nasıl Çalışır?

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün sabah kalktım ve aracıma doğru giderken dur dedim hem aracım nasıl çalışıyor onu kayıt edeyim hemde bir hatıra olsun dedim. -14 Derecede Meggy böyle çalıştı. Maşallahı eksik etmeyelim.qw

Konuya yorum yazmıştım ama site 2 gün geri gidince halilen silindi. Megana tebrikler, size de -14 derecede zorlu hava şartlarında bizim için çekim yaptığınız içinde ayrıca çok teşekkürler. Siz -14 derece dediğinizde, gösterge panelinde de görünce içime ürperti girmişti. (mişli geçmiş zaman eki :)) )

• Beğen
Tepkiler: Htmakina
Kartı yuvaya yerleştir abi , sonra debriyaja bas arac vitesteyse frenede bas .. Normal havadaki gibi - olunca bir değişiklik yok sistem aynı :) :) :)

Şaka bir yana abimm harikaaa HAKKI TAM VE RENAULT farkı bu :eyv :eyv

Maaşallah :eyv

Maşallah Canavar gibi.Allah nazardan,beladan korusun:masallah

Maşallahı var,sesinde çok iyi geliyor Hakkı abi....:eyv

• Beğen
Tepkiler: Htmakina
Abi çok etkileyici bi ses tonun var :) ( çok geçmiş olsun ) Meggy nin de maşallahı var :)

​Maşallah Şıkır Şıkır Dci Sesi -14 Size -14 Bize +10 Civarı Hakkı Abi :)

Konuya yorum yazmıştım ama site 2 gün geri gidince halilen silindi. Megana tebrikler, size de -14 derecede zorlu hava şartlarında bizim için çekim yaptığınız içinde ayrıca çok teşekkürler. Siz -14 derece dediğinizde, gösterge panelinde de görünce içime ürperti girmişti. (mişli geçmiş zaman eki :)) )

Bende konuyu tekrar açarken dün ibaresini kullandım zaten. <miş'li geçmişlere uygun olsun diye>12 3

Abi çok etkileyici bi ses tonun var :) ( çok geçmiş olsun ) Meggy nin de maşallahı var :)

Çok teşekkür ederim Metin kardeşim. Radyo sunum yaparken de öyle söylerlerdi bundan 22 sene önce.;)

Teşekkürler başkan. +10 nerede yaw. Gelelim hemen.qw

İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
:eyv

Geri