105 Beygir Fluence hakkındaki fikirleriniz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bildiğiniz üzere suanda 2010 model megan sedan kullanıyorum diğer araclara yöneldim felan derken hepsini araştırıyorum 105 beygir fluence hakkında bildikleriniz yada ne demek istersiniz yada herhangi görüşlerinizi almak istiyorum şuanda aracımın ederi 27 gibi 37-40 milyar arasında bi araç düşünüyorum şimdiden hepinize sagolun diyorum

Bizde 2010 model 105 bg var cok memnunuz. 2 . Seneye dondu herhangi bir sikayetimiz daha olmadı..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şirket olarak latitute, fluance ve kagoo kullanıyoruz. Fluance'nin çekişi mükemmel, yol tutuşu ve yakıtı fena değil. Ama dikkat etmen gereken öncelikli husus, direksiyon ve vites topuzu renkleri. Eğer bej ise uzak dur. Her sene servisle kavga edersin. Şunları değiştirin diye. Çok çabuk soyuluyor ve yıpranıyor. Diğer bir husus, megane deki rahatlığı bu araçta arama sakın bulamazsın. Allah gönlüne göre versin inşallah kardeşim. Şimdiden hayırlı olsun.

Bende megane dan sonra düşündüğüm araçlardan biri megane dan daha geniş bir araç yalnız ben yeni çıkan 1.6 130 bg olan modeli almayı istiyorum bunun içn bütçemi hazırlıyorum.

yaşına göre temiz bir fluence bulursan konfor, yol tutuş, ses yalıtımı, çekiş, genişlik, süspansiyon yönünden üstün, uzun yolda yormaz.

105 lik te yakıt megana göre fazla, 6 ileri olduğundan şehir içi sık sık vites değiştirme gereksinimi var ama kısa zamanda adapte olursun yorgunluk vermez.

bakım giderleri hemen hemen aynı sayılır, geri görüş mesafesi ikisinde de aynı seviyede. istersen spor yay atabilirsin yüksekliği bu değişikliğe izin verir.

hepsi bir yana zamanı gelince model yükseltmek iyidir

Çok sağlam araçtır tavsiye ederim:eyv

Bende megane dan sonra düşündüğüm araçlardan biri megane dan daha geniş bir araç yalnız ben yeni çıkan 1.6 130 bg olan modeli almayı istiyorum bunun içn bütçemi hazırlıyorum.

240 tork yeterken, 320 torkun verdiği zevki düşünemiyorum

Evet bende sabırla o anı bekliyorum :) uzun süreli kullanacağım için paraya kıyacağım.

düşünülmeyecek bu konu bu Emre :eyv hiç düşünmeden model yükselt derim ancak tutturdun privilege de privilege :)) bence bu privilege sevdalığından vazgeçip dökük araba alacağına yüksek model bi extreme,dynamique al bunu sana daha önce de söylemiştim :o tek eksiği esp haricinde her şey mükemmel :eyv

Abiler arkadaslae oncelikle hepinize tesekkur ediyorum privilege serisi olmassa dinamik serisine bakarim onlarin ic dosemesi siyah oldugu icin renk verme gibi bi durum olacağını sanmam zaman ne gosterecek bakalim suanda 85 Megan gayet tatminkar 105 fluence alirsam kesinlikle yazilim yaptiricam 130 135 bg gibi bi güç alirim o zevki tahmin edemiyorum o zaman

Geri