Baharı bitirip yaza merhaba dediğimiz bu günlerde arabanın 10 bin bakımından sonra sıra pasta cilaya gelmişti... Malum Bartın'da yaşadığım için havalar pek müsade etmiyor böyle uygulamalara... Dün havanın yağmadığı bir döneme denk getirdim ve sabahtan kalkar kalkmaz soluğu sanayide aldım... Yaklaşık olarak 2 saat süren uygulama benim hoşuma gitti... Yıkamadan sonra işlem tamamlandı... Benim fikriyatım olarak sanırım Bartın'da sonaxdan başka yerde araba yıkarmak beni pek memnun etmiyor açıkcası... Ama cilayı attırdığım yerde bu işlem ile sonlandırmam lazımdı...
Hava yağmadan arabayı garaja çekip bir kaç fotoğraf çektim... Malesef dışarda henüz pozlayamadım zira hava çok kapalı buralarda...
Bir kaç poz ile sizi başbaşa bırakayım...
Umarım beğenmişsinizdir... Sırada 13cm lik kapı hoparlörleri ve cam filmi kaldı ama kararsızım... Sizin de bu konudaki fikirlerinizi merka ile bekliyorum...
Hava yağmadan arabayı garaja çekip bir kaç fotoğraf çektim... Malesef dışarda henüz pozlayamadım zira hava çok kapalı buralarda...
Bir kaç poz ile sizi başbaşa bırakayım...
Umarım beğenmişsinizdir... Sırada 13cm lik kapı hoparlörleri ve cam filmi kaldı ama kararsızım... Sizin de bu konudaki fikirlerinizi merka ile bekliyorum...