10.000 Km Bakımı ve Yağ değişimi

sawashlong

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

Aracım 1.4 RNA Karb. 99 model 10.000km bakımında yağ değişimi, yağ filtresi değişimi, ve hava filtresi değişimim yapılacak.

Bunun dışında yaptırmam gereken şeyler ve yaptırmamın faydalı olacağı şeyler var mı? Aracımı istanbul trafiğinde kullanıyorum.

15w 40 yağ koymayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Yağ değişimini kaç tl ye yaparlar.?

Vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Yağ değişimi 30tl geçen değiştirmiştim. Filtreler de ucuz zaten.
Bujilere kayışlara da baktırabilirsin
Gaz ayarı yaptırabilirsin yakıtın düşer

balatalara baktır 15 40 yağ iyi olur.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. çok sağolun.

10w40 koyduk benim arabaya ikisi arasında ne fark olabilir

10w40 yağ servis tarafından 19 lara kesinlikle koyulmadığı öğrendim. Onlar hep 20w40 koyuyorlarmış. Sebebi işe 10w40 ın kışın çalışmada sorun çıkarması. bende ortasını bulup 15w40 koyacağım.

Daha bi,lgi arkadaşlar varsa detaylı bilgi verirlerse sevinirim.

10w40 yağ servis tarafından 19 lara kesinlikle koyulmadığı öğrendim. Onlar hep 20w40 koyuyorlarmış. Sebebi işe 10w40 ın kışın çalışmada sorun çıkarması. bende ortasını bulup 15w40 koyacağım.

Daha bi,lgi arkadaşlar varsa detaylı bilgi verirlerse sevinirim.

ben kışın hiç sorun yaşamadım ama tabi fazla da binmedim diyebilirim kışın 10w 40 koydum ben yağı castrol yağ
yağı değişelimmi o zaman kışa doğru 15w40 la farklımı olacak arabalar aynımı birde bendeki enjeksiyonlu olan model gayet güzel çalışması var şimdi bakalım ne diyecek bilen arkadaşlar

Geri