10.000 Bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurakEao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BurakEao

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba,

Ben aracıma ilk defa 10.000 bakımı yapıcam. 2001 Clio 1.4 16V.
Yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi ve polen filtresi olarak bir set alıcam. Markası mais olarak görünüyor. Orjinali Mais midir? Bir de fiyatı 85 TL normal midir ?
Bir de yağ olarak ne öneririsiniz ? Kaç litre ve hangi marka ?

Teşekkürler ,

Herkese Merhaba,

Ben aracıma ilk defa 10.000 bakımı yapıcam. 2001 Clio 1.4 16V.
Yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi ve polen filtresi olarak bir set alıcam. Markası mais olarak görünüyor. Orjinali Mais midir? Bir de fiyatı 85 TL normal midir ?
Bir de yağ olarak ne öneririsiniz ? Kaç litre ve hangi marka ?

Teşekkürler ,
ustam 2001 clio 2 10.000 bakım enterasan. nerde sakladın aracı hiç mi binmedin 16 yıldır. süpermiş . rakam doğru ise ilk bakım sa yani servise giderim ben olsam

ustam 2001 clio 2 10.000 bakım enterasan. nerde sakladın aracı hiç mi binmedin 16 yıldır. süpermiş . rakam doğru ise ilk bakım sa yani servise giderim ben olsam

Ya 10.000 derken ilk 10.000 değil, 10.000 de bir yapılan bakım :D

vay arkadaş nasıl onu öyle anladım ben ya enterasan bir bakış açım varmış. şaşırdım kendime.bu arada fiyat fazla iyi gözüküyor.

Aynı bakımı konyada özel serviste 200 liraya yaptırdım hocam. 5w40 elf yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi

Aynı bakımı konyada özel serviste 200 liraya yaptırdım hocam. 5w40 elf yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi

Yani bu sadece filtreler bir de yağ ve değişimi olucak ama orijinal olduğu için heralde biraz daha iyi diğerlerinden . Yağ olarak ne kullanılabilir ?

Geri