1.6 DCİ 130 BG GT LİNE Taksi yapsak nasıl olur????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tazcan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tazcan44

Muhammet İbrahim ŞAHİN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar. Değerli düşüncelerinizi almak istedim. Bildiğiniz gibi bende 2011 megane 3 var taksi olarak kullanıyorum. Aracımdan çok memnunum. Bunu babama verip fluence satıp 1.6 dci almak istiyorum. Kafama takılan sizce düz sporturer modelimi alım yoksa gt line modelimi. ikisindende buldum. Aralarında ufak tefek donanım özellikleri var ama gt line daha bi şekil duruyor. Almak için 1-2 ayım daha var. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Araç full sanrufa kadar var...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...steysin-full-plusfull-hatasiz-178073307/detay

Buda gt line sanruf hariç herşey var..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-bir-arac-vazgecemeyeceksiniz-176206637/detay

Gt line cok guzel, ikisi arasin da tercih sebebi, ancak taksi icin kullanacaksaniz bence privilege tercih etmelisiniz.. Spor koltuklar taksi kullanimi icin cok uygun degil...

Gt line cok guzel, ikisi arasin da tercih sebebi, ancak taksi icin kullanacaksaniz bence privilege tercih etmelisiniz.. Spor koltuklar taksi kullanimi icin cok uygun degil...
Koltuk dışında kasada sağlamlık olarak, mazeme kalitesi, süspansiyon farkı nasıldır acaba???

Koltuk dışında kasada sağlamlık olarak, mazeme kalitesi, süspansiyon farkı nasıldır acaba???

Ikisi de ithal, bu sebeble saglamlik ve malzeme kalitesi olarak farklarinin olacagini sanmam.. Ama gt line nin suspansiyonlari serttir.. Netice de Renault Sportun parmagi var gt line da...:) yol tutusu bir o kadar iyidir ama..

Taksi kullaniminda konfor daha onemli oldugu icin privilege daha dogru bir secim olacaktir...

Ikisi de ithal, bu sebeble saglamlik ve malzeme kalitesi olarak farklarinin olacagini sanmam.. Ama gt line nin suspansiyonlari serttir.. Netice de Renault Sportun parmagi var gt line da...:) yol tutusu bir o kadar iyidir ama..

Taksi kullaniminda konfor daha onemli oldugu icin privilege daha dogru bir secim olacaktir...
Konfor gerçekten önemli. 2011 privelaj var daha hiç konforundan şikayetim olmadı. Çok bozuk yollarda gitmiyoruz ama uzun yol cok yapıyoruz. Bu paraya biraz özel olsun istiyorum. İlgin için teşekkürler..

Konfor gerçekten önemli. 2011 privelaj var daha hiç konforundan şikayetim olmadı. Çok bozuk yollarda gitmiyoruz ama uzun yol cok yapıyoruz. Bu paraya biraz özel olsun istiyorum. İlgin için teşekkürler..

Rica ederim... Hayirlisi olsun simdiden...:)

gt line çok iyi fakat can abinin dediği gibi spor araç takside sıkıntı.

Privilege taksi için daha uygun olacaktır kardeşim...

​Bencede sunrooflu privilage.

Taksi içinse Privilege bence de daha uygun :eyv

Geri