1.5 dci remap vs 1.5 dci big turbo. Rolling !..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3T0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M3T0

Metin GÖKDELİ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi geceler. Aracım dyno üzerinde 140 hp çıktı ama hep bi tatmin etmeyişi vardı, en sağlıklı denemem bu olduğu için bu videoyu kıstas aldım. Denediğim araç Megane II 82 lik 1.5 dci hard yazılımlı 110 hp lik bi dizeli geçtiğini söylüyordu sahibi hadi diyelim max 115 hp. Video ya baktığımızda arada 25 hp olmasına rağmen benim araç 4. vites sonunda anca bir, bir bucuk boy fark açabiliyor. Tabiki bu normal değil aradaki beygir farkına bakılırsa. Bunun sebebinide güç eğrilerimizin düzgün olayışına bağlıyorum ve çözüm olarak nozzle dediğimiz enjektör memelerini daha çok deliklileri ile değiştiricem.
Sorum şu Megane II 100 hp liklerinin enjektör memeleri kaç delikli ? Bizim 82 likler 5 delik. Forumda bi abimiz dacia loganlarin 6 delik olduğunu söylemişti olmadı onları taktırıcam ve daha fazla yakıt açıp eğrileri düzeltip, biraz daha güç alıcam. Cevaplar için herkese teşekkürler. :)

100 lükler 6 delik diye duydum ben..

Fazla bilgim yok yazilim isi yapanlar daha iyi bilir..

Metin enjektörlerin memesi değiştiği zaman kodlamaya gerek yok.
Enjektörü komple değişirirsen gerekiyor. Onun yanındada artık cd veriyorlar. Hemen oluyor.

Metin şu arabayı kendi haline bırak artık :)

Metin enjektörlerin memesi değiştiği zaman kodlamaya gerek yok.
Enjektörü komple değişirirsen gerekiyor. Onun yanındada artık cd veriyorlar. Hemen oluyor.

Abi çok teşekkür ederim yıl başından sonra Allahın izniyle enjektör ve intercooler büyütmeye giricez :) en güçlü dci rekorunu kırmayı hedefliyorum :)

Metin şu arabayı kendi haline bırak artık :)

İnsanoğlu doyumsuz derler ya abi bende galiba biraz doyumsuzum :) hep bi fazlası olsun istiyoruz ama olcak olcak yürütücem bu arabayı :)

metin umarım olmaz ama
sen bu gidişle motorun bi yerlerini kıracaksın:)
büyük intercooler bulunca fiyat konusunda haber ver

İstanubula Gelip Stock 1.6 115 hp Araçimla Gelip Seni Geçicem O Zaman Sattircam Sana Bu Arabayi Rs Alirdik Şimdiye Kadar , Harcadiğimiz Paralarla :berbat :berbat

İstanubula Gelip Stock 1.6 115 hp Araçimla Gelip Seni Geçicem O Zaman Sattircam Sana Bu Arabayi Rs Alirdik Şimdiye Kadar , Harcadiğimiz Paralarla :berbat :berbat

:D :D Çok Fena Çoook :)

Geri