1,4i enjeksiyonlu europa kullanan var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan niğde19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

niğde19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1,4i enjeksiyonlu europa kullanan var mı ? yakıt konusu nasıl hararet durumu felan ?

Hararet durumu modele göre belli olmaz fan çalışırsa sıkıntı yok bende 1.4 karbüratörlü var hiç problem yok.Enjeksiyonlu 1.4 1lt daha az yakar karbüratörlüye göre.benzinde şehir içinde aşırı dur kalk yoksa kullanıma göre 9-11lt yi geçmez.

Son düzenleme:
yeni aldım başka aracım var bunu ufak tefek bağ bahçeye gidip gelmek için yakıt ortalama ne kadardır ?

lpg mevcut arabada

Bir sıkıntısı yoksa sakin kullanımda LPG de max 11lt yakar.

Valla eskisehirde arayit dağı var temmuz sıcağında hararet yapiyordu araç ve bildiğim kadarıyla 1.4 Broadway motr olmasi laizm 72 hplik

mrb bende 1.4 energy motor beymenclub var ekim 2014 ten bu yana kullanıyorum aldığımda 160 bin deydi şuan 200 bini devirdi bu süre içerisinde bir kez hararet yaptı oda devirdaim patlayıp su kaçırdığı için oldu yağ bakımını yapıp suyunu kontrol ettiğiniz sürece hiç korkmayın sizi hararetten dolayı yolda bırakmaz, tecrübeyle sabittir..

1,4 i

slm.

2008 yılından beri 1,4 i energy motor 19 sahibiyim. şu an km 263000 km de. hararet ndir bilmiyorum. bunun sebebide şu..

bundan önce buna benzer konularda çok defa yzdım.

içeriden fanı kendim açabileceğim bır düğme yaptırdım. yoğun trafikte fanı çoğu zaman kendim açıp yoluma öyle devam ediyorum.

motor rahat.. kafam rahat. yola devam..

Bende 1.4i energy motor var. 3 yildir kullabiyorum. Kac defa adanaya gittim geldim sehir icide adanada da kullandim yazin hic hararet yasamadim. Devirli kullanimla alakali yada cok rampali yolda olabilir sizin ki . Iceriye dugme yaptirin manuel olarak fani axarsiniz . Ama ben hic yasamadim acikcasi

Geri