1.33 tce Egzoz emisyon kontrol ettirin arızası

Barış DEMİRTAŞ

Kayıtlı Üye
67-Zonguldak
Öncelikle Selamünaleyküm Herkesin Bayramı Mübarek Olsun..
2021 model Megane 4 1.33 tce Otomatik aracım da sönmeyen Egzoz Emisyon Kontrol Ettirin Arızası mevcut Bujileri değiştirdim düzelmedi,
1. Oksijen sensörü değişti düzelmedi ,
Oksijen sensörünü altına aparat satıyorlar onu aldım düzelmedi ne yapsam düzelmedi daha önce böyle bir arıza ile karşılaşan oldu mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Aracın verdiği arızayı resimde ekledim.. Oksijen sensörünün altına aldığım parçayı ekledikten sonra da P0171 arızasını verdi..1000056424.webp1000056425.webp
1000056421.webp

Oksijen sensörü değiştirme fikri kimden çıktı araçta oksijen sensörü arızası varmıydı çekişte düşüklük olarak mesela

Yoktu abi ( sil sırası 1 ) yazıyor diye değiştirdi usta

Yoktu abi ( sil sırası 1 ) yazıyor diye değiştirdi usta

Ustalar her zaman kafasına göre parça değişimi yapmakta sorun çözülene kadar değişim yaparlar önce baktılar olmuyor son çare motor incek şanzıman ince fln derler 😃 servisten destek mı alıyorsunuz yoksa sanayi ustasından mı destek alıyorsunuz

Sanayi ustasından destek alıyorum Zonguldak'ta ikamet etmekteyim. Son çare artık servise gitmek zorunda kalacağım bu gidişle sanırım genel olarak bu sorun oluyormuş bu araçlarda katalizör değişecek dedi bana en usta onu dedikten sonra uzaklaştım adamın yanından zaten

Aracınız kaç binde ?
Sanayi ustasından destek alıyorum Zonguldak'ta ikamet etmekteyim. Son çare artık servise gitmek zorunda kalacağım bu gidişle sanırım genel olarak bu sorun oluyormuş bu araçlarda katalizör değişecek dedi bana en usta onu dedikten sonra uzaklaştım adamın yanından zaten

114 bin km de

Aracı sürekli düşük devirdemi kullanıyorsunuz

Otomatik araç benzin deposuna würth marka katkı katıp yaklaşık 40 km manuel de yüksek devirde kullandım

Şu katkıları aracınıza koymayın lütfen başta düzelir gibi olur daha sonra sorunun artar enjektörlerden olursunuz

Geri