1.3 TCE vs 1. TCE hangisini önerirsiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avast06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Avast06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Hazırda Clio 4 1.5 Dci 2015 İcon manuel kullanıcısıyız.
Eşim için otomatik bir arabaya geçmeyi düşünüyorum 900 Bin TL civarlarında.
Aslında Bagaj bizim için önemli Clio 4 ün 300 Litre olduğu yazıyor fakat Sedan araçlarda kullanımda zorlanabilir diye düşünüyorum.

Clio ve Egea 1.6 Mjet otomatik arasında kaldım.

Clio'nun hangi motoru sorunsuz?
Mümkün mertebe 50 Bin KM civarı alıp 100 Bin KM ye geldiği zaman satarım diye düşünüyorum.

Yağ - su eksiltme sorunu sanzıman sorunu vs var mı ? öneriniz nedir?

1.3 Tce sorunsuz. Clio ile 130 beygir olduğunu biliyorum. Araba yolda tutulmuyor.

Egea 1.6 otomatik te çok iyidir. 130 beygir ve DCT 6 viteslidir. Clio EDC 7 viteslidir.

Clio hakkında bir kaç inceleme videosu.

Şaka makinesi olarak nitelendiriliyor.

• Beğen
Tepkiler: Avast06 ve *USTA
Clio 1.0 TCe otomatik deneyimim de oldu kullanıdğım araç 1.3 TCe Icon, aralarında dağlar kadar fark var, 1.3 TCe Clio Icon u temiz ve az kilometrede bulursanız kaçırmayın derim ama eşiniz kullanacaksa biraz tehlikeli olabilir çünkü çok seri ve hızlı bir araç...

İşin özü ben şirket aracım ile ulaşım sağlıyorum. O sebeple evdeki tek araç olacak hafta içi çocugu götürüp getirmek işe gitmek için kullanıyor eşim. Fakat 1.3 Tce aldı bir arkadasım su eksiltti garantiden değişim yapıldı şuanda aldıgım aracın garantisi olmayacagı için bir kronigi olacak mı ?

Egea 1,6 mj urban plus 50k km bandında
clio 1.0 ve 1.3TCE yine 50 k km bandında icon yada touch olacak şekilde bakıyorum.

bagaj bebek arabası vs için lazım fakat egeanın filo aracı olarak cok kullanıldıgı için satarken ki kısmı da düşünmem lazım clio biraz daha mı rahat satılır diyorum.

fakat hangi motoru tutulur hangisi problemsisdir

Geri