1.2 joy için shell v-power nitro benzin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar. Geçen ilk defa depomu shell v-power nitro benzin ile fulledim. 1 depoyla 700 km yol yaptım ve performans çok farkedilir derecede hoşuma gitti. Ayrıca motor sessizleşti. Kısacası benzine bayıldım hayran kaldım. Ama çevremden bazıları o benzinin 97 oktan oldugunu ve arabama uyumlu olmadığını , bir daha kullanmamam gerektiğini söylediler. Shell motorist mobil uygulamasındada benzinlik haritasında bir istasyona dokununca bulunan ürünler arasında 97 oktan oldugu yazıyor. Ama gerçek istasyona gidince hem dış tabelada hemde pompa üstünde 95 oktan yazıyor. Pompacı arkadasta 95 dedi. shell sitesinde ürünler kısmında oktana dair bir ibare yok. Ciddi bir tutarsızlık var bu konuna shell e yakıştıramadım. Bu konuya açıklık getirebilirmi bilen biri? Bizim 1.2 lere uyumlumudur bu benzin ? Teşekkür ederim

Merhabalar. Geçen ilk defa depomu shell v-power nitro benzin ile fulledim. 1 depoyla 700 km yol yaptım ve performans çok farkedilir derecede hoşuma gitti. Ayrıca motor sessizleşti. Kısacası benzine bayıldım hayran kaldım. Ama çevremden bazıları o benzinin 97 oktan oldugunu ve arabama uyumlu olmadığını , bir daha kullanmamam gerektiğini söylediler. Shell motorist mobil uygulamasındada benzinlik haritasında bir istasyona dokununca bulunan ürünler arasında 97 oktan oldugu yazıyor. Ama gerçek istasyona gidince hem dış tabelada hemde pompa üstünde 95 oktan yazıyor. Pompacı arkadasta 95 dedi. shell sitesinde ürünler kısmında oktana dair bir ibare yok. Ciddi bir tutarsızlık var bu konuna shell e yakıştıramadım. Bu konuya açıklık getirebilirmi bilen biri? Bizim 1.2 lere uyumlumudur bu benzin ? Teşekkür ederim

Hayırlı akşamlar. Öncelikle 1.2 lerle uyumlumudur derken 97 oktanin aracın yaşı ile alakalı. Yüksek oktana düşük model araçlar daha çok ihtiyaç duyuyor daha kolay yanıyor ve performans veriyor. Yeni motorun zaten bir yakma ve performans sıkıntısı olmayacağı için tavsiye etmiyorlar. Bende aracı ilk aldığım zaman 97 oktan almak istedim fakat benzinlikte abi onu aracın 4 yaş üstü ise al yok daha daha ufaksa alma dediler. Bugün mesela Bulgaristan da 101 oktan falan var millet onları kullanıyor yani bir zararı olacağını zennetmiyorum. Sen yinede genel olarak 95 alırsan 97 ara sıra alırsan daha iyi olacaktır. Bu arada 1.2 joy derken aracın ne model ve kaç yaşında

Arabam 2013 model 1.2 joy. 65.000 km de. Açıklamanız için teşekkürler. Peki bu yakıt 97 mi 95 mi onu hala anlayamadım 😀

Ben arabaya shell nitrodan başka bir yakıt koymuyorum.Hatta uzun yolda dagda bayırda olsamda benzın dıbe dayansada en yakın shele bakıyorum hemen.Shell kartıda alırsanız bayagı ıyı oluyor.Bende nıtro kullanıyorum hep kesınlıkle farkediyor.Ama enjektorlerınızde bır sıkıtnı falan varsa maffedıyor onuda soylıyım

Arabam 2013 model 1.2 joy. 65.000 km de. Açıklamanız için teşekkürler. Peki bu yakıt 97 mi 95 mi onu hala anlayamadım 😀
İkiside degil katlkılı ozel bı yakıt o.Bıldıgı kadarıyla ılk benzın ıcın cıktı.Sonradan mazot oldu.

Araç 95 ve 97 oktana uyumlu. Benim benzin kapağında 95-97 oktan yazıyor. 1.2 75 beygir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bendede 95 ve 98 yazıyor . 1.2 joy 2013 model 😀

Geri