1.2 75bg benzin ibresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ariulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce aldığım clio 4 ümün deposunu doldurdum yaklaşık 130km gitmeme rağmen hala depo ibresi giç oynamadı birden mi düşüyor yoksa takılı mı kaldı aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim

Birden düşer 300 km bu yaklaşık standart kullanıma göre yarı depo olana kadar yol bilgisayarından bakın hala düşmediyse takılı kalmıştır.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

clio 4 lerın samandıra sıstemı calısması tuhaf bıraz zamanla alısırsınız dusmez bırden duser yakıt alırsın cıkmaz ama ara ara kendını duzeltıyor o bısı yapmanıza gerek yok

Depo fullendikten sonra 150 km kadar gidersin ve ibre oynamaya başlar, hatta bu araba hiç benzin yakmıyor mu dersin ama sonra acı gerçeklerle karşılaşırsın... :D

merhaba depoyu doldurmustur. bide parayı yuvarlamak için biraz daha benzin sıkıştırmıştır. önce onu yakarsın sonra ibre oynamaya başlar. başıma geldi :D

fullken 150 km gittim geri kalan 450 km ancak gitti ağrıda yaşıyorum dizel araba sorun oluyor diye benzinli aldım ama performan bakımındanda yakıt bakımındanda dizeli çok aratıyor

symbol 1.2 joy aracımı fulledım ızmırden antalyaya gıttım geldım ustune bes gun daha kullandım arabayı tam 950 km de ısık yandı

sizinki depodan benzin çekmeyi unutuyor galiba 950km de ışık yanması ne demek ya şaka gibi bir rakam.

Maşallah

Antalya - Ağrı arası yakıt tüketim miktarım :)
J2joAE.jpg
[/URL][/IMG]
Gzj8Rv.jpg
[/URL][/IMG]
y4k75M.jpg
[/URL][/IMG]
Gzj8Rv.jpg
[/URL][/IMG]
OMj1A3.jpg
[/URL][/IMG]
0D3MnV.jpg
[/URL][/IMG]

Antalya - Ağrı arası yakıt tüketim miktarım :)
J2joAE.jpg
[/URL][/IMG]
Gzj8Rv.jpg
[/URL][/IMG]
y4k75M.jpg
[/URL][/IMG]
Gzj8Rv.jpg
[/URL][/IMG]
OMj1A3.jpg
[/URL][/IMG]
0D3MnV.jpg
[/URL][/IMG]

Ağırlıklı olarak cruise controlle mi gittiğiniz? Öyle ise hızı kaça sabitlediniz?

Geri